(0)
Deel hier je ervaring met het product
9,2 / 10
 • M. uit Heerlen schreef:
  super
  Snelle levering, goed product.
 • Rien uit Roosendaal schreef:
  Uitstekend
  Bestelling gedaan andere dag thuis zeer snel en beste prijs aanrader
 • Ro uit Dedemsvaart schreef:
  Goede Service
  s,middags wat besteld, gelijk de andere dag geleverd

Regederm Capsules 40 stuks

Voedingssupplement met essentiële aminozuren en antioxidanten. Maakt de huid mooi en soepel en helpt de huid voor te bereiden op bloodstelling aan de zon.

17,00
Op voorraad
product.view.content.addfavourite

Levertermijn 1-3 dagen. Meer info

Levertermijn 1-3 dagen. Meer info

 • Gratis levering mogelijk*
 • Altijd korting op alle producten
 • Stel je vragen aan de apotheker
Teunisbloemolie bevordert de membranaire vloeibaarheid van de cellen en draagt zo bij tot het herstel van de huid. Zink regenereert de huid. EPA en DHA zorgen voor een betere preventie tegen allergieën en ontstekingen. Ten slotte helpen de antioxidanten van Regederm de huid om zich beter te beschermen tegen milieuverontreiniging, de zon, de koude en andere externe agressors.

Toepassing

Regederm is aangewezen: voor personen met een droge huid; voor en tijdens blootstelling aan de zon. Het is wenselijk om Regederm te combineren met het gebruik van Anti-Oxydant 200, zeker indien men zeer gevoelig is voor de zon; als bescherming tegen koude en vervuiling; bij dehydratatie; voor personen die de effecten van het ouder worden, van de peri-menopauze en van de menopauze beter wensen te verdragen; bij de genezing van wonden of kloven aan de vingers en aan de hielen; bij het terug in evenwicht brengen van de huid in geval van acne, eczeem ... 
Dosering

1 capsule per dag in te nemen aan het einde van het ontbijt. Eventueel 2 per dag gedurende 10 à 15 dagen, daarna 1 per dag. Blootstelling aan de zon: beginnen 15 dagen voor de blootstelling aan de zon en het gebruik verlengen tot 15 dagen erna. Het is aangewezen om tegelijkertijd Anti-Oxydant 200 te gebruiken. Product voor volwassenen en adolescenten.
Teunisbloemolie 170 mg, visolie 60 mg (waaronder DHA 35 mg en EPA 15 mg), vitamine C 50 mg, zink (citraat) 15 mg, natuurlijke vitamine E 10 mg, natuurlijke carotenoïden 4,8 mg, vitamine B5 6 mg, vitamine B8 0,15 mg, selenium (uit gist 25 µg).
Buiten het bereik van kinderen bewaren. Als u ijzer inneemt, dient dit op een ander tijdstip dan Regederm ingenomen te worden.
Merk Apotex
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Supplementen bescherming tegen de zon Voorbereiden op de zon
Supplementen voor de huid Bescherming tegen de zon
Keyword Beschermend, Zonnebrand

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!
9,2 / 10
 • M. uit Heerlen schreef:
  super
  Snelle levering, goed product.
 • Rien uit Roosendaal schreef:
  Uitstekend
  Bestelling gedaan andere dag thuis zeer snel en beste prijs aanrader
 • Ro uit Dedemsvaart schreef:
  Goede Service
  s,middags wat besteld, gelijk de andere dag geleverd