085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

Retaron Capsules 90 stuks

16 reviews
Capsules 90 stuks
36,88 44,98
promo
van 11/04/2022 tot 30/06/2022 (of tot einde van voorraad in promotie)
Op voorraad
36,88
-18%
prijs apotheek: 44,98 Je bespaart: -8,10
Voedingssupplement op basis van zink, selenium, luteïne, omega 3, in de vorm van capsules. Verhoogt het natuurlijke afweermechanisme van het oog en beschermt tegen invloeden van buitenaf.
Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Retaron® bevat een extract uit de vrucht van de zwarte appelbes (Aronia melanocarpa), de mineralen zink en selenium, de carotenoïden luteïne en zeaxanthine, vitamine C en E, de essentiële omega-3-vetzuren DHA en EPA.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Retaron
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Ogen Voedingssupplementen
Bevat Luteïne, Omega 3, Vitamine C, Vitamine E
Keyword Beschermend, Ogen
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Retaron

Ik heb het product al 2 jaar. Ik ben zeer tevreden en mijn oogarts ook.

Brigitte

Alles is in orde.

Rensing

Vijf jaar geleden raadde mijn oogarts me aan om retaron te nemen - voor mijn maculadegeneratie. Aangezien mijn ogen nauwelijks slechter zijn geworden, kan ik Retaron ten zeerste aanbevelen. De prijs is juist bij Viata. De levering was zeer snel en gelukkig in een geschikte doos zonder extra verpakkingsmateriaal. Ik zal opnieuw bestellen bij Viata.

Cornelia Stenz

Voldoet aan mijn behoeften

Marenne

Mijn vader neemt het als voedingssupplement vanwege zijn leeftijdsgebonden maculadegeneratie en is tevreden. De prijs is - in vergelijking met andere aanbieders - echt goed.

Ivy

Retaron is een uitstekend voedingssupplement dat mijn oogarts mij aanraadde om het continu in te nemen om maculadegeneratie te voorkomen. De statistieken lijken inderdaad de voordelen van deze olie voor dit doel aan te tonen.

Marenne

de prijs zegt 35,98 maar zegt niet in welke munteenheid, zolen dollars euro's etc., maar zegt niet in welke munteenheid.

Roddy

Zeer tevreden met uw service Zeer serieus en snel Dank je wel. Goede prijs

Roberto estrada

Ik gebruik dit medicijn al twee jaar. Mijn nachtblindheidsproblemen zijn sindsdien aanzienlijk verbeterd.

Edmund

we kregen een nieuwe oogarts die ons dit product aanraadde (jonge arts)

Marianne Grüne

een goed product,prijs kwaliteit dik in orde.

Michel

Aanbevolen door een oogarts. Kan nog geen definitief oordeel over mij geven.

Ute

Retaron werd mij aanbevolen door de oogarts vanwege zijn ingrediënten, onder andere visolie om de bloedcirculatie van het netvlies te verbeteren.

Joerg

Werd aanbevolen aan mij door de oogarts. Ik heb het al een kwart jaar meegenomen en mijn visie is bijna 100%. Mijn man gebruikt het product al 4 weken, dus we moeten wachten op de afspraak van de oogarts voordat we iets kunnen evalueren.

Heike F

werd aanbevolen aan mijn man door de oogarts!

Petra

Wende das Produkt erst seit ca 4 Wochen an. Wurde mir von meinem Augenarzt empfohlen. Kann noch kein Urteil abgeben, da die Anwendungszeit noch zu kurz ist.

Klaus-Peter