Retour

 

14 dagen bedenktijd

Toch niet tevreden met je aankoop? Dan kun je hem terugsturen binnen 14 dagen. Dit moet wel in originele staat en verpakking en de producten moeten ongeopend en ongebruikt zijn. Sommige producten komen niet in aanmerking.

 

Wat wel en wat niet

Alle producten

  • met een aantoonbare fout of afwijking of
  • ongeopend, niet gebruikt en in originele verpakking met alle originele documenten

kunnen in aanmerking komen voor retour tot 14 dagen na ontvangst.

Alle medicijnen, babyvoeding en bederfbare producten komen niet in aanmerking voor retour omwille van veiligheidsredenen, behalve als ze een gebrek vertonen.

Twijfel je of jouw product in aanmerking komt, neem dan contact op met de Viata klantendienst. We helpen je graag verder.

 

Stappenplan retourneren

Indien je denkt dat je producten hebt ontvangen die in aanmerking komen voor retour, gelieve dan de volgende stappen te volgen:

  • Neem contact op met de Viata klantendienst of vul het retourformulier in voor goedkeuring van retour en ontvang een retournummer. Omdat sommige producten niet in aanmerking komen is zonder goedkeuring retourneren niet mogelijk.
  • Stuur de ongeopende en niet gebruikte producten met eventuele originele documenten en het ingevulde retourformulier terug met een vervoerder naar keuze. In het geval van een defect of aantoonbare fout, zijn deze kosten voor Viata.
  • Viata ontvangt de producten, verifieert en betaalt je binnen 7 werkdagen terug

 

Voor de volledige informatie betreffende je verzakingsrecht (je wettelijk recht om een online aankoop terug te sturen) verwijzen we naar de algemene voorwaarden.

Contacteer ons