085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

Revogan Lip-O-Vitamine C Capsules 60 stuks

Capsules 60 stuks
25,46 29,95
Op voorraad
25,46
-15%
prijs apotheek: 29,95 Je bespaart: -4,49
Voedingssupplement op basis van liosomaal vitamine C in de vorm van capsules, draagt bij tot een goede werking van het immuunsysteem en vermindering van de vermoeidheid. Geschikt voor kinderen vanaf 10jaar.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

LIP-O-VITAMINE C bevat liposomaal vitamine C van de nieuwste generatie. Vitamine C is betrokken bij vele biologische processen in ons lichaam. De antioxidantfunctie van vitamine C is onder meer van belang voor het behoud van gezonde cellen en weefsels en de goede werking van het immuunsysteem. Vitamine C draagt ook bij tot vermindering van de vermoeidheid, en tot een normaal energieleverend metabolisme. Bij liposomale voedingssupplementen zitten de werkzame stoffen (bijvoorbeeld vitamines of mineralen) verpakt in minuscule vetachtige bolletjes: liposomen. Liposomen zorgen ervoor dat de werkzame stoffen beschermd worden tegen afbraak, door bv. het maagzuur, en intact door
de dunne darm de bloedbaan binnengaan om opgenomen te worden.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Weerstand, vermoeidheid.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

2 capsules per dag. 

Kinderen vanaf 10 jaar 1 capsule per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Vitamine C (ascorbinezuur), LipoCellTechTM liposomaal mengsel: (fosfolipiden), hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige capsule).
Zonder: Gluten, soja, lactose, conserveringsmiddelen, synthetische kleur-, geur-, en smaakstoffen.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Revogan
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend, Vermoeidheid, Weerstandsverhogend
Effect Weerstand verhogend
Bevat Vitamine C
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Vanaf 10 jaar, Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Specifiek voor diabetici? not available
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Revogan Lip-O-Vitamine C

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Revogan Lip-O-Vitamine C