085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Rhinicur neusdouche + 4 zakjes Zakjes 1 stuks

5 reviews
Zakjes 1 stuks
16,15 19,95
Op voorraad
16,15
-19%
prijs apotheek: 19,95 Je bespaart: -3,80
Medisch hulpmiddel voor een intensieve neushygiëne + 4 zakjes met nasaal spoelzout. Juist doseerbaar en herbruikbaar met regelbare spoeldruk.
Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Rhinicur
Aflevervorm Zakjes
Type product Hulpmiddel, toebehoren, Medisch hulpmiddel
Type behandeling Preventief
Type neusproblemen Verkoudheid
Leeftijdscategorie Vanaf 3 jaar
Specifiek voor Neus
Keyword Neusspoeling, Preventie, Was
Geschikt bij zwangerschap? available
Toedieningswijze Nasaal
isMedicalAid Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees vóór het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Laatste reviews en ervaringen met Rhinicur neusdouche + 4 zakjes

Kort en krachtig. PERFECT

Bilal

c'est un dispositif qui nettoie les voies ORL jusque dans la gorge. Il suffit d'aspirer le liquide par un narine, de le laisser descendre vers la gorge. Le réflexe de toux permet d'évacuer le tout dans l'évier. C'est un peu "spectaculaire" mais très efficace. Je l'emploie depuis plusieurs années sous conseil d'un ORL. et depuis, je n'ai plus de problèmes ORL. A utiliser aussi en préventif !

Claire HONNAY

Simpel de beste , als het stevig vastgezet is kan het niet loskomen

Georgette Vanoverbeke

Werkt prima. Het enige is dat de onderkant al een keer is los gekomen terwijl ik aan het spoelen was. Het lijkt ook niet stevig vast te zitten. Nu druk ik voor de zekerheid vóór gebruik de onder- en bovenkant nog eens extra op elkaar en houd het ook in de gaten tijdens het gebruik.

Els

Het gebruik van de Rhinicur nasale douche met de zoutoplossing na een sinusoperatie om de sinussen te spoelen was een eenvoudige manier om de secreties te verwijderen in de sinussen. De zoutoplossing zorgt voor een open ademhalingsweg gedurende een ganse nacht wat een goede nachtrust garandeert. Door de sinusspoelingen is het genezingsproces zeker bespoedigd.

Annelies