Rhumal Complet Promopack 180+30 Tabletten 180+30 stuks

Voedingssupplement op basis van glucosamine, chondroïtine en MSM in de vorm van tabletten. Voor het gewrichtskraakbeen.

prijs apotheek: € 58,80 -22%
45,86
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
Een dergelijk complete en hooggedoseerde combinatie is vooral bedoeld voor mensen met gewrichten die tekenen vertonen van gevorderde slijtage waardoor ook hun mobiliteit beperkt wordt en hun comfort aangetast is. De inname van Rhumal Complet wordt meestal uitstekend verdragen, vermits dit supplement 3 stoffen bevat die reeds natuurlijk in het organisme aanwezig zijn. Daarenboven veroorzaakt Rhumal Complet geen nevenwerkingen ter hoogte van de maag.
3 tabletten per dag 's morgens of 's avonds.
3 tabletten: Glucosamine 1500mg, chondroïtine 1200 mg, MSM 2000 mg.
Merk Rhumal
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Bevat Chondroïtine, Glucosamine, MSM
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  Annie
  14/08/2017
  Ik gebruik het product al enkele jaren om mijn artrose problemen op te lossen & dat werkt. Je moet het product blijven doornemen, het is dat of niets. Gezien de prijs ben ik erg tevreden over de aangeboden promos zoals hier.
  Annie
  14/08/2017
  Mijn medisch advies: ik gebruik het product nu al enkele jaren tegen mijn arthrose. Het product werkt zeer goed maar je moet het blijven doornemen, het is alles of niets. Gezien de prijs ben ik erg tevreden met de aangeboden promos.
  Lehance
  02/03/2017
  Mijn partner en ik gebruiken Rhumal al 15 dagen. We merken allebei al een lichte verbetering en gaan zeker verderdoen met de behandeling