085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Rosidal K 10cmx5m 1 stuks

2 reviews
1 stuks
7,51 10,15
Op voorraad
7,51
-27%
prijs apotheek: 10,15 Je bespaart: -2,64
Huidskleurig korte rek verband met een gripvast oppervlak voor het fixeren van lichaamsdelen en materialen of voor een duurzame variabele compressiewerking. Drukverband.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Zwachtel met korte rek. Hoge druksterkte. Wordt goed verdragen door de huid. De stevige grip zorgt ervoor dat de wikkeling goed ter plaatse blijft. Elastisch weefsel, getwijnde kettingdraden: uitrekbaarheid circa + 90 %. Huidskleur. 100 % katoen. Wasbaar tot op 95 °C.

Toepassing

Indicaties: voor stevige compressie van de extremiteiten in de flebologie; voor de behandeling van acute en chronische lyme-oedemen; voor ondersteuning en ontlasting in de traumatologie en de sportgeneeskunde. 

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Stella
Type product Steunverband, Verbandmateriaal
Type verbanden Windels
Type windel Elastische windel
Keyword Fixatieverband, Steun, Zware benen, Zwelling

Laatste reviews en ervaringen met Rosidal K 10cmx5m

Ik heb ervaring met deze producten van viata .en ben altijd content met kwaliteit van .ik draag die van smorgens tot savonds voor de vocht op mijn benen. Heel content met de prijs en snel levering

Anita

Ik heb dit product besteld voor mijn schoonmoeder die een zweer op haar onderbeen heeft en lichte compressiebanden moet dragen. Deze strips zijn dun en comprimeren niet te veel. Ze zijn de hele dag en zelfs 's nachts goed draaglijk, omdat ze licht zijn. de prijs bij Vita is zeer voordelig.

Monique