085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

Salus Gallexier Vloeibare kruidenformule Drinkbare oplossing 250ml

Drinkbare oplossing 250ml
13,94 14,99
Op voorraad
13,94
-8%
prijs apotheek: 14,99 Je bespaart: -1,05
Voedingssupplement op basis van artisjok, in de vorm van een drinkbare oplossing. Bevordert de spijsvertering.Geschikt voor diabetici.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Gallexier bevat geen ruwe suiker of druivensuiker, maar is alleen met vruchtensuiker (fructose) gezoet en is daardoor ook geschikt voor diabetici. De bitterstoffen van de artisjokken, verbonden met nog andere extracten van bitterkruiden, zijn de basis van de samenstelling van deze artisjokkenbitter. Salus Gallexier werkt verlichtend na de maaltijd. Salus Gallexier is uitsluitend met fructose gezoet. Artisjokken bevatten ondermeer cynarine, een secundaire plantenstof die de leverfunctie herstelt. Aan te bevelen, bijvoorbeeld na consumptie van zware en/of alcoholrijke maaltijden. Salus Gallexier stimuleert het natuurlijke ontgiftingsproces van het lichaam en houdt het cholesterolgehalte op peil. Het verbetert de spijsvertering, vooral de vertering van de vetten.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Fles goed schudden voor gebruik. Gebruik de meegeleverde maatbeker.20 – 40 ml per dag voor of na de maaltijd.Om de eetlust op te wekken voor de maaltijd innemen, om de vertering te ondersteunen na de maaltijdinnemen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Waterig plantenextract (75 %) van: artisjokblad (Cynara scolymus), paardenbloemblad (Taraxacum officinale), gentiaanwortel (Gentiana lutea), kurkumawortel (Curcuma longa), duizendblad (Achillea millefolium), gemberwortel (Zingiber officinale), kamillebloem (Matricaria recutita), venkelvrucht (Foeniculum vulgare), sinaasappelschil (Citrus aurantium), gezegende distel (Cnicus benedictus),waterdrieblad (Menyanthes trifoliata), kardemomvrucht (Elettaria cardamomum). Fructosesiroop.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

De dagelijkse aanbevolen dosering niet overschrijden.Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.Kies voor een gezonde levensstijl.Niet direct uit de fles drinken.Dit product bevat geen alcohol of chemische conserveringsmiddelen.Om bederf te voorkomen, de fles direct na ieder gebruik sluiten, rechtop in de koelkast bewaren en binnen 4 weken consumeren.Buiten bereik van jonge kinderen bewaren.Niet te gebruiken tijdens de zwangerschap of borstvoeding.Niet te gebruiken door personen die behandeld worden voor hypertensie.Niet te gebruiken door kinderen jonger dan 12 jaar.Bij tekenen van onrust of nervositeit, de inname van het product stoppen.De ongeopende fles op een koele, droge plaats bewaren (15 – 25 °C).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Salus
Aflevervorm Drinkbare oplossing
Type product Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Spijsverteringsproblemen
Effect Vertering bevorderen
Bevat Artisjok
Keyword Betere vertering
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Salus Gallexier Vloeibare kruidenformule