085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Scarban Velvet Touch Gel 15ml

Gel 15ml
43,03 52,47
Op voorraad
43,03
-18%
prijs apotheek: 52,47 Je bespaart: -9,44
Gel op basis van silicone, voor de behandeling van kleine littekens. Onzichtbaar, droogt snel.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Scarban Velvet Touch, siliconen littekengel; ter voorkoming van verdikking of verkleuring van littekenweefsel. De littekengel is een transparante, geurloze en sneldrogende zachte siliconengel die voorkomt dat littekenweefsel verdikt en verkleurt. De gel maakt littekens vlakker, zachter en gladder, verlicht jeuk en irritatie en zal de roodheid van het litteken verminderen. De gel is ideaal te gebruiken voor kleine littekens op plaatsen waar een onzichtbare behandeling gewenst is. De littekengel zal littekens nooit volledig laten verdwijnen, maar wel vervagen en verzachten. De gel dient continue gebruikt worden, minstens 3 daags aangebracht worden voor gedurende minstens 2 maanden alvorens er resultaat te zien is. De gel droogt snel, na aanbrengen kan make-up opgebracht worden en kan men zich kleden.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Behandelen van littekens.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Breng 3 à 4 keer per dag aan.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Scarban
Aflevervorm Gel
Type product Verzorgingsproduct
Aangewezen bij Bestaande littekens, Recente littekens
Keyword Litteken
Zonder parabenen? available
Zonder parfum? available

Meest gestelde vragen

over Scarban Velvet Touch

Beide mogen op maat geknipt worden, de producten verliezen niets van hun kwaliteit bij het versnijden ervan.

De gel is ideaal om te gebruiken op plaatsen die zichtbaar zijn (hals, gelaat), maar ook op plaatsen waar er geen tot weinig wrijving is. Als er wrijving is van bijvoorbeeld kleren, dan is het aangeraden om een sheet te gebruiken. Voor de kleinere littekens kan je beter de gel gebruiken, voor de grotere littekens zijn de sheets voordeliger in gebruik.

Beide producten hebben dezelfde werking: doordat de sheet een laagje legt op het litteken gaat deze afgesloten worden en het gaat de huid ook hydrateren. Er gaat echter niets in de huid indringen. Het verschil zit ‘m enkel in de dikte van de sheet: de Elastic is 1,4 mm dik, terwijl de Light de helft is, namelijk 0,7 mm.

De Bap Scar Care Thin mag je enkele dagen laten zitten op het litteken zonder de huid te laten luchten. Omdat de Thin een stuk dunner is dan de Standard, is er minder occlusie en kan de huid beter ademen. De Bap Scar Care Thin kan je tot 5 dagen op de huid laten, of tot als hij los begint te komen. De Scarban en Bap Scare Care Standard moet je iedere dag van het litteken afhalen en afwassen met een zachte zeep.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Scarban Velvet Touch