085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

Selenium ACE+D promo 30+10 gratis Tabletten 30+10 stuks

1 reviews
Tabletten 30+10 stuks
8,96 9,95
Op voorraad
8,96
-10%
prijs apotheek: 9,95 Je bespaart: -0,99
Voedingssupplement op basis van VIT A, VIT C, VIT D, VIT E en selenium in de vorm van tabletten.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Aan te bevelen: Voor bescherming tegen cellulaire veroudering en kanker. Bij kortstondige stress en vermoeidheid. Bij vervuiling. Bij roken. Bij zon en zonnebank. Voor bescherming tegen een chronisch vitamine D-tekort. Vitamine D beschermt tegen rachitis. De rol van vitamine D als immunomodulator en zijn rol in de celproliferatie wordt de laatste decennia duidelijk. Een gezonde vitamine D-status beschermt tegen chronische ziekten zoals kanker (prostaat, colon, ovaria, borst), auto-immuunziekten (diabetes type 1, reumatoïde artritis) en cardiovasculaire aandoeningen (atherosclerose, hypertensie). Aanpassing van de huidige aanbeveling: De ADH van 200 IE per dag wordt 800 IE per dag. Bovendien wordt de maximumdosis van 2000 IE per dag maximaal 10.000 IE per dag.

Eigenschappen

Selenium is een essentieel nutrient in het verdedigingsmechanisme van ons lichaam. Het bevindt zich in het enzym glutathionperoxydase dat de omzetting katalyseert van organische peroxyden in ongevaarlijke alcoholen. Het schijnt ook belangrijk bij bepaalde hart- en vaatziekten. De aan te bevelen dagdosis wordt geschat op 50 à 200 µg. Natuurlijk selenium vinden we in volle tarweproducten, lever, nieren, oesters en mosselen. De combinatie met vitamine E schijnt zinvol te zijn; een aanvulling van vitamine A en bètacaroteen nodig bij de te geraffineerde en onaangepaste voeding. Vitamine C verhoogt het verdedigingsmechanisme van de cellen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dagelijks één tablet op de nuchtere maag (vanaf 12 jaar).

Hoe bewaren

Koel en droog bewaren. Vervaldatum en lotnummer vermeld op de verpakking.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Selenium 100 µg, vitamine C 90 mg, vitamine E (natuurlijke) 30 mg, retinolequivalent (vitamine A en bètacaroteen) 450 µg + 300 IE vitamine D.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Raad

Het is aanbevolen om regelmatig een kuur te nemen.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Selenium Ace
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend, Anti-age
Bevat Selenium, Vitamine A, Vitamine C, Vitamine D, Vitamine E
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Keyword Antioxidant, Beschermend
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Selenium ACE+D promo 30+10 gratis

Zeer goed product! Ik gebruik deze vitaminen nu al een tijdje en ondervind geen bijwerkingen zoals bv misselijkheid. Ik kan nog maar tegen weinig vitamineprodukten tgv mijn chronische urticaria, maar wat ben ik blij en opgelucht dat ik deze vitaminen gevonden heb, bij jullie en dankzij jullie gratis staaltje waarvoor hartelijk dank!!

Dominique de Hoon