Sensofyt Tabletten 60 stuks

Voedingssupplement voor mannen. Op basis van L-arginine en taurine, gecombineerd met Tribulus terrestris. Helpt bij het behouden van het energieniveau en ondersteunt het voortplantingssysteem.

prijs apotheek: € 24,99
21,24
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Gratis levering bij bestelling 3 stuks
Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Sensofyt is een voedingssupplement voor mannen. SENSOFYT is een voedingssupplement op basis van L-arginine en taurine, gecombineerd met Tribulus terrestris. L-arginine is een aminozuur en taurine is een gekende zwavelhoudende stof. Tribulus terrestris wordt ook wel kleine waternoot genoemd en wordt al eeuwen in de Indische Ayurveda gebruikt. De vrucht van dit kruid helpt bij het behoud van energieniveaus en ondersteunt het voortplantingssysteem.
2 tabletten per dag in één of twee innames met water innemen bij voorkeur tijdens de maaltijd.
Ongewenste reacties bij gebruik van dit product zijn niet gekend en tevens niet te verwachten. Mocht u echter toch een ongewenste reactie opmerken door het gebruik van dit product, neem dan contact op met uw apotheker of arts.
Samenstelling per 2 tabletten - L-arginine HCl 2400 mg - Tribulus terrestris 750 mg - Taurine 250 mg - Vulstof : cellulose - Antiklontermiddelen: magnesiumstearaat, siliciumdioxide en talk - Verdikkingsmiddelen: hypromellose en povidone - Kleurstoffen : titaandioxide en indigotine - Glansmiddel: shellac, - Bevochtigingsmiddelen: glycerine en digeacetyleerde monoglyceriden
Merk Farmafyt
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Bevat L-arginine, Taurine, Tribulus terrestris
Aangewezen bij Verlaagde seksuele prestatie

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Phil
    16/11/2018
    Zeer tevreden! Verhoogde prestaties (sportief en seksueel)! Het duurt twee weken om het verschil echt te voelen. Aanbevolen (ook door de dame)!