085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar
  • Home
  • Seraquin Omega Kat Kauwtabletten 60 stuks

Seraquin Omega Kat Kauwtabletten 60 stuks

6 reviews
Kauwtabletten 60 stuks
20,14 21,89
Op voorraad
20,14
-8%
prijs apotheek: 21,89 Je bespaart: -1,75
Voedingssupplement voor katten, ter ondersteuning van gezonde gewrichten. Glucosamine, chondroïtine en kurkuma-extract zijn belangrijk voor het behoud van gezond kraakbeen en het normaal functioneren van de gewrichten.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Pijnlijke gewrichten.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

De kauwtabletten mogen apart gegeven worden of onder het eten gemengd. In te nemen gedurende 4 tot 6 weken (of zoals voorgeschreven door de dierenarts). Katten onder 6kg: 1 tablet per dag. Katten van meer dan 6kg: 2 tabletten per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Ieder kauwtablet bevat: Glucosaminechloride 125 mg, chondroïtinesulfaat 48 mg, omega-3-vetzuren 25 mg, Curcuma 13 mg, EPA 12 mg, DHA 8 mg.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Seraquin
Aflevervorm Kauwtabletten
Type product Dieren
Type dier Kat
Type dierenverzorging Voedingssupplementen
Supplement voor: Heup & gewrichten

Laatste reviews en ervaringen met Seraquin Omega Kat

Na een week behandeling merk ik een verbetering bij mijn kat van meer dan 16 jaar, ze beweegt gemakkelijker, ze miauwt minder en is minder verlegen als ik haar aai, te zien op de lange termijn.

François

Na een week behandeling merk ik een verbetering bij mijn kat van meer dan 16 jaar, ze beweegt gemakkelijker, ze miauwt minder en is minder verlegen als ik haar aai, te zien op de lange termijn.

François

Ik gebruik SERAQUIN "CHATS". De dierenarts zei me het continu te gebruiken, aangezien het slechts een voedingssupplement is en geen medicijn. Ik heb 1 jonge kat met rugpijn. Ik weet niet wat de oorzaak is, maar soms leek de pijn heel erg te zijn. Het leek erg pijnlijk voor haar, vooral als ze haar behoefte deed in de kattenbak. Omdat zij zich onder andere inhield om te plassen, had zij ook een blaasontsteking van het idiopathische type. Zodra men, al was het maar heel lichtjes met de vinger, de hele ruggengraat aanraakte, van de hals tot de staart, was het voor haar ondraaglijk. Bovendien, met haar slechte rug, kon ze niet eens springen, zoals gewoonlijk. Vervelend voor een jonge kat. Dus gaf ik haar regelmatig METACAM als ontstekingsremmer. Om te proberen de kat te verlichten, besloot de dierenarts haar alleen METACAM te geven als ze te veel leed had + haar ook 1 tablet SERAQUIN te geven. Dankzij SERAQUIN dat ik nu dagelijks geef, sinds enkele maanden, zijn de hevige pijnen verdwenen + de toestand van haar rug is sterk verbeterd. Het gaat heel goed met de kat, zij kan weer op en neer springen en lijkt in goede conditie te zijn, ook al is er nog steeds een klein pijnpuntje aan haar staart, dat bij aanraking nog merkbaar is.

LE MERCIER

Heb een jonge kat met gewricht probleem, moest normaal geopereerd worden, met dit middel heel veel verbeterd.

Nadine

Naar twee weken in gebruik kan mijn hond nog niet beoordelen dat dat middel helpt

Peter U.

Pierrot heeft overgewicht en zijn ernstige diabetes verhindert hem om echt op dieet te gaan. Dus ik probeer zijn gewrichten te ontlasten via de Seracin. En aangezien de tabletten een echte zoete smaak hebben, is het dubbel zo gunstig! Goede prijs/kwaliteitsverhouding bij Viata, net als bij andere producten.

Sarah S.