085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Chat met ons

Silix ActiFlex Capsules 30 stuks

Capsules 30 stuks
31,56 38,96
Op voorraad
31,56
-19%
prijs apotheek: 38,96 Je bespaart: -7,40
Voedingssupplement op basis van MSM, silicium en collageen type II in de vorm van capsules, ter ondersteuning en bescherming van gewrichten pezen, en ligamenten. Draagt bij tot een verbeterde gewrichtsfunctie en flexibiliteit.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Silix ActiFlex is een unieke synergie tussen UC-II, een gepatenteerd en unieke vorm van niet gedenatureerde collageen type II, en Mesoporosil, de best opneembare, gepatenteerde bio-actieve vaste vorm van Silicium, voor een snel en voelbaar effect. Silix ActiFlex is een grensverleggende formule verrijkt met OptiMSM, Mangaan, Vitamine C en Zink.
Deze natuurlijke ingrediënten ondersteunen de aanmaak van kraakbeen en collageen en helpen de gewrichten, pezen en ligamenten soepel te houden.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Gewrichtsproblemen, overbelasting, veroudering en verminderde mobiliteit.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

2 weken 2 x 1 capsule per dag, nadien 1 capsule per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Methylsulfonylmethaan (MSM) 250mg, Gelatine, L-ascorbinezuur (Vitamine C: 60mg - 75% RI), Vulstof (Microkristallijne cellulose), UC-II® (Gepatenteerd gestandaardiseerd kippenkraakbeen Stabilisator (Kaliumchloride) 40mg (waarvan Collageen Type II 10mg), Stabilisator (Calciumacetaat), Mesoporosil® (Siliciumdioxide) (Silicium: 7mg), Zinkbisglycinaat (Zink 2,5mg - 25% RI), Mangaangluconaat (Mangaan: 0,45mg - 22,5% RI), Water/, Antiklontermiddelen (Magnesiumstearaat, Siliciumdioxide).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk B+pharma
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Bevat Collageen Type 2, Mangaan, MSM, Organisch silicium, Vitamine C, Zink
Aangewezen bij Gewrichtspijn, Kraakbeenproblemen
Specifiek voor diabetici? not available
Toedieningswijze Oraal
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Silix ActiFlex