Sinutab

Heel wat mensen hebben regelmatig last van een verstopte neus, wat veroorzaakt kan worden door een infectie, een verkoudheid en een allergische reactie, maar ook als reactie op externe prikkels. Als je neus verstopt is, is het neusslijmvlies ontstoken. Hierdoor wordt er meer slijm of mucus geproduceerd en verwijden de bloedvaatjes. Hoewel een verstopte neus vaak redelijk snel voorbijgaat, is het meestal vrij ongemakkelijk. Zo wordt je ademhaling bemoeilijkt omdat de ventilatie van de sinussen gehinderd wordt, wat ook je nachtrust kan verstoren. Daarnaast kan een verstopte neus gepaard gaan met lichte hoofdpijn. Ontstoken slijmvliezen kunnen daarentegen ook een tegenovergesteld effect hebben, namelijk een loopneus (of neusloop). Ook kan het gebeuren dat je tegelijkertijd last hebt van een verstopte en een lopende neus. In beide gevallen kan Sinutab de oplossing vormen. Sinutab kan de sinussen vrijmaken, waardoor je een loopneus kan stoppen maar ook een verstopte neus weer vrij kan maken.

1 geselecteerd - Verfijn selectie
Jouw selectie ×

9,5 / 10
 • Bianca Ronday-Kok uit Purmerend schreef:
  Reageren super snel persoonlijk bij een probleem.
  Over het algemeen lopen de bestelling goed en vlot. Als er iets mis gaat, zoals een pakket wat zoek raakt bij PostNL, dan doen ze totaal niet moeilijk en wordt het per direct in orde gemaakt. Echt super. Van al mijn bestelling, en dat zijn er in tussen echt wel meer dan op 2 handen te tellen, heb ik er maar 1 waar ik niet helemaal blij mee ben. Daar zat 1 verkeerd in. Het duurde even voor er contact was, maar van af dat moment ging het razend snel. Ik werd namelijk persoonlijk gebeld om het probleem aan te horen. Er werd excuses aangeboden, zelfs voor het feit dat het al later op de dag was en de oplossing niet per direct op de post kon. Bij binnenkomst zat het product in het pakket met wat La Roche Posay bij. Viata is en blijft mijn online apotheek, wat een toppers. Vooral de persoonlijke afhandeling zorgt voor de 5*.
 • roelrip uit Maarn schreef:
  Grote keuze, redelijke prijzen. Verzending duurt (te) lang: 5 dagen. Dit zou aan Covid liggen?!
  Uiteindelijk komt het pakket uitstekend verpakt en met persoonlijke boodschap en monsters erbij, leuk.
 • Suzanne uit Tilburg schreef:
  Snel en netjes
  Bestellen was eenvoudig en levering snel en netjes. Product was ook geheel volgens verwachting.
1 - 1 van 1 |

Geneesmiddel voor een neusverstopping met hoofdpijn, in de vorm van tabletten. Voor de symptomatische behandeling van een neusslijmvliesontsteking die gepaard gaat met hoofdpijn en koorts.

7,55
Op voorraad
product.view.content.addfavourite

Bestel voor 18:00, morgen geleverd

Bestel voor 18:00, morgen geleverd

1 - 1 van 1 |