085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Sissel Heat Wave warmwaterzak Apparaat 30x20cm

6 reviews
Apparaat 30x20cm
33,12 43,50
Op voorraad
33,12
-24%
prijs apotheek: 43,50 Je bespaart: -10,38
Elektrische warmwaterkruik met verwijderbare oplader. Opgewarmd in slechts een paar minuten (met automatische uitschakelfunctie), en de warmte houdt tot 6 uur aan (onder dekens) na het opwarmen. Wanneer niet onder dekens gebruikt, houdt de warmte 2 uur aan. Veilig in het gebruik (geen kokend water meer nodig), de warmte is goed verdeeld over het zachte kussen (hoes in zacht velours), zeer handig, 3-lagige bescherming tegen lekken, en een groot formaat (20x30cm). Ook geschikt voor baby's.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

  • Herbruikbaar, milieuvriendelijk
  • Geen draden, geen geknoei, niet koken
  • Geen warm water nodig
  • Na een paar minuten warm
  • Blijft tot 2 uur warm en tot 6 uur onder dekens.
  • Afmetingen: 30 x 20 cm (zonder band)

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

In een paar minuten warm - enkel aansluiten, wachten op de automatische uitschakeling en geniet van de warmte. Vullen is niet nodig. De aangename en zachte fluwelen hoes verhoogt het warmtegevoel. 

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Sissel
Aflevervorm Apparaat
Type product Hulpmiddel, toebehoren
Type hulpmiddel Bed en omgeving
Effect Opwarmend
Bevat Overige
Aangewezen bij Gewrichtspijn, Spierpijn
Keyword Baby, Darmkrampen, Menstruatiepijn, Opwarmend, Pijn, Spieren, Verlicht snel
Geeft warmte? available

Laatste reviews en ervaringen met Sissel Heat Wave warmwaterzak

Een super apparaat. Doet wat er in de beschrijving staat. Heb er gelijk nog een bestelt. Iedereen in het gezin is enthousiast.

Pieter van der Slik

Ik heb heel blij met de Sissel Heat Wave warmwaterzak. Geen gedoe meer met water verwarmen en kans op verbranden. Het is jammer, dat de oplader wat slapjes is uitgevoerd. Doordat de warmwaterzak blijvend gevuld is, zijn de afmetingen (20-30 cm) in gebruik minder. De uitvoering mocht dus voor een volwassene wat groter zijn. Voordeel van deze warmwaterzak is, dat deze na het opwarmen langer warm blijft en ook langzamer afkoelt. Jammer, dat ik deze Sissy Heat Wave warmwaterzak niet eerder gekocht heb, die na bestelling de volgende dag geleverd werd.

marthe

heel goed product , zeer tevreden en een snelle opwarming van het kussen , en blijft lekker lang warm.

willy

Ik heb sinds jaren last van koude voeten in bed! In herfst en winter. Van alles geprobeerd, warme sokken, elektrische dekentjes, grote elektrische deken (was weer te warm, maar voeten bleven koud) het hielp allemaal nauwelijks en ik ergerde mij dood aan de (verleng)snoeren door de slaapkamer! Toen kwam deze oplaadbaar verwarmde warmwaterzak in beeld. Nog nooit zo blij geweest met een aankoop! Geen last meer van snoeren. Je warmt hem op voor het slapen gaan (liefst al even van te voren, kan hij je bed lekker voorverwarmen) in minder dan 10 minuten klaar met opwarmen en behoorlijk warm! Blijft onder de dekens zelfs 3 uur heerlijk warm en als ik opsta is hij zelfs nog een beetje warm. Nooit meer wat anders. Ik ben tevreden! Alleen de oplader vind ik een gammel plastic ding. Weet niet of die wel heel lang mee gaat... Verder helemaal top! Overigens vind ik Viata ook super qua klantgerichtheid, service en snelle levertijd.

Linda

Echt geweldig voor mijn rug. Langdurige warmte, heerlijk!

Ariejan

ben heel tevreden van het product, Ik gebruik het in de plaats van een kersenpitten kussen, het blijft veel langer warm en leg het dagelijks in bed om de plaats van mijn voeten onder de dekens warm te maken. De warmwaterkruik is ook warmer dan een kersenpitten kussen. Ben ook tevreden van de levering en zal in de toekomst nog wel bij viata bestellen.

kelly