1 geselecteerd - Verfijn selectie
Jouw selectie ×
Verfijn selectie

9,2 / 10
 • Ada uit Alphen schreef:
  product mooi op tijd ontvangen
  Gezien mijn problemen met zitten/liggen en lopen hoopte ik via een zitkussen wat minder pijn te hebben maar dat is helaas niet zo. Uiteraard kan dat kussen er niets aan doen en zal zeker in de toekomst hopelijk nog gebruikt gaan worden.
 • Gerben Luimes uit Harreveld schreef:
  Uitstekend
  Goede prijs, snelle levering.
 • Amy uit Duiven schreef:
  Hele geweldige service!
  Ik ben zeer te spreken over Viata en ik het vervolg bestel ik mijn producten hier! Er was iets mis gegaan met de producten van mijn bestelling, maar dit hebben ze super goed en snel opgelost voor mij. Echt top klantenservice!
1 - 1 van 1 |
placeholder Skin-prep
 (5)
Skin-prep 50 stuks

Skin Prep vormt een hypoallergene barrière op de huid voor extra bescherming tegen beschadigingen door bijvoorbeeld veelvuldige verbandwisselingen of bescherming van de huid rond stoma, katheters of bij oudere patiënten.

prijs apotheek: 13,68
12,31
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

prijs apotheek: 13,68

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

1 - 1 van 1 |
Gedeelde ervaringen
 • Omdat ik een diabetische type ben draag ik de Dexcom G6 zodat ik niet meerdere keren per dag bloed hoef te meten. Helaas is het een klein nadeel dat de pleister van de Dexcom G6 na de eerste douche van de huid af komt. Na een aanbeveling gebruik ik nu Skin-prep om de sensor weer op de huid te houden. Met de bestelling en de levering ging alles snel. Onverslaanbaar is ook de prijs in vergelijking met andere leveranciers.
  Mandy Snicinski 21/10/2019
 • onklopbare prijs en topkwaliteit.
  Diana Jahn 08/10/2019
 • Ik ben afhankelijk van insuline en draag de Omnipod en de Dexcom G6, omdat ik in de zomer veel zweet gebruik ik de handdoeken om de pleister beter te houden. Omdat de doeken aanzienlijk duurder zijn bij andere aanbieders, ben ik natuurlijk blij met de grote prijs die hier wordt gevraagd. De doeken zijn kwalitatief goed, dus ik zal ze in ieder geval alleen hier bestellen. Het enige kleine probleempje was de levering door de Gls. Omdat het etiket waarschijnlijk niet leesbaar was hing het enkele dagen in het bezorgcentrum. Na het contact met Gls verliep de levering snel.
  Martina Sester 14/07/2019
 • Bij het plaatsen van een nieuwe infusieset voor mijn insuline pomp blijft de pleister erg goed op zijn plaats. Ook bij het douchen, sporten en dagelijks gebruik.
  Roald 12/08/2017