085/016 08 96

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar

SmectaGo® Diarree Zakjes 12 stuks

Zakjes 12 stuks
9,31 10,95
Op voorraad
9,31
-15%
prijs apotheek: 10,95 Je bespaart: -1,64
Medisch hulpmiddel op basis van diosmectiet in de vorm van handige uni dosissen met caramel-cacaosmaak. Stopt en behandelt acute diarree, waar u ook bent. Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 8jaar.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

SmectaGo is een medisch hulpmiddel, laat een snelle inname toe dankzij een suspensie die klaar is om op te drinken en verpakt is in een zakje met een enkele dosis voor orale toediening. Het hoofdbestanddeel van SmectaGo is diosmectiet. Diosmectiet is een natuurlijke klei die helpt om diarree te stoppen en te behandelen en om buikpijn te verlichten. Het is bewezen dat het: •Toxines en ziektekiemen (bacteriën en virussen) bindt en helpt deze te verwijderen uit uw lichaam•Het darmkanaal beschermt en helpt om darmschade te herstellen dankzij zijn natuurlijke bedekkende eigenschappen.De werkzaamheid van diosmectiet werd aangetoond in klinische studies.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Diarree bij volwassenen en kinderen ouder dan 8jaar.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Acute diarree:
Volwassenen en kinderen ouder dan 15 jaar:  Starten met 2 zakjes per dag, gevolgd door 1 zakje na elke losse stoelgang (Maximum 6 zakjes per dag).
Kinderen vanaf 8 jaar: Starten met 2 zakjes per dag, gevolgd door 1 zakje na elk losse stoelgang (Maximum 4 zakjes per dag).
 
Chronische diarree of buikpijn bij volwassenen:
Maximum 3 zakjes per dag (1 ‘s ochtends, 1 ‘s middags, 1 ‘s avonds) zoals nodig. Niet langer dan 2 weken gebruiken zonder medisch advies

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Het hoofdbestanddeel van smectaGo® is diosmectiet, 3 gram per zakje. Andere bestanddelen zijn: caramel cacao aroma*, xanthaangom, citroenzuur monohydraat, ascorbinezuur, kaliumsorbaat, sucralose, gezuiverd water. * Samenstelling van caramel cacao aroma: mengsel van natuurlijke en synthetische smaakstoffen, karamelkleur E 150d, gekarameliseerde suikersiroop, propyleenglycol E1520, water, ethanol, cafeïne.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Smectago
Aflevervorm Zakjes
Type product Medisch hulpmiddel
Type maag- en darmstoornissen Diarree
Effect Diarree behandelen
Leeftijdscategorie Vanaf 12 jaar, Vanaf 8 jaar, Voor volwassenen
Werkzaam bestanddeel Ander
isMedicalAid Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees vóór het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Laatste reviews en ervaringen met SmectaGo® Diarree