085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar
31-03-2021 | Algemeen welzijn

Soepele spieren en gewrichten

Spier- en gewrichtspijnen komen over het algemeen vaak voor bij oudere mensen. Maar ook meer en meer jongere mensen krijgen hier last van. Daardoor kan bewegen al op jonge leeftijd moeilijk worden.

Om te bewegen gebruiken we spieren, gewrichten en pezen. Wanneer er 1 van deze 3 niet helemaal goed werkt, kan dat pijn veroorzaken. Pijn aan een van deze 3, wordt samengebracht onder de naam musculosketale pijn. Er zijn verschillende oorzaken die deze pijn kunnen veroorzaken

  • Overbelasting
  • Als gevolg van een sportletsel
  • Verkeerde houding
  • Ziektes zoals artrose, reuma, fibromyalgie

 

De mens is een sedentair, zittend wezen geworden. Volwassen mensen zitten maar liefst 8.3 uur per dag. Dat is meer dan de helft van de tijd dat we wakker zijn. Wanneer we dan bewegen willen we vaak te snel en te veel doen waardoor spieren en gewrichten vaak overbelast worden. Ook overgewicht heeft een negatieve invloed op spieren en gewrichten met pijn in de lage onderrug en in de knieën tot gevolg. Tot slot worden onze spieren en gewrichten ook minder soepel als we ouder worden, wat ook spier- en gewrichtspijnen kan veroorzaken.


Om de soepelheid van spieren en gewrichten te behouden, zijn er verschillende voedingssupplementen die je kunnen helpen. CURCUFEN is een voedingssupplement op basis van Curcuma longa en Boswellia serrata-extracten dat zorgt voor de soepelheid van je spieren en gewrichten.

 

CURCUFEN in vloeibare vorm


CURCUFEN bevat 2 belangrijke en krachtige ingrediënten: Curcuma Longa en Boswelia Serrata. Samen met vitamine D zorgen zij voor een complete formule voor spieren en gewrichten.
Om ervoor te zorgen dat CURCUFEN zo doeltreffend mogelijk is, is er gezorgd voor een vloeibare versie. De 2 hoofdingrediënten lossen namelijk minder goed op in poedervorm. CURCUFEN bevat een micellaire solubilsatie van Curcuma longa en Boswellia serrata in zijn capsule. Deze extracten zijn vetoplosbaar, door een specifieke technologie te gebruiken krijgen ze een wateroplosbaar omhulsel. En zo worden deze extracten beter opgenomen door ons organisme.
CURCUFEN is dus niet enkel een combinatie van verschillende krachtige ingrediënten, het biedt deze ingrediënten aan in de best opneembare vorm. En daarom is CURCUFEN een uniek & doeltreffend voedingssupplement.
 

Blog - Je gezondheid en welzijn eerst

Welkom op de Viata blog. Hier vind je alles aangaande je gezondheid en welzijn. Voor ons komt dat op de eerste plaats.