085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Chat met ons

Solgar Multi I Tabletten 30 stuks

Tabletten 30 stuks
16,65 18,50
Op voorraad
16,65
-10%
prijs apotheek: 18,50 Je bespaart: -1,85
Voedingssupplement op basis van vitaminen en mineralen in de vorm van tabletten, als algemene aanvulling op de gezonde voeding.
Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tablet per dag bij de maaltijd.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Calcium 120mg, Magnesium 60mg, Citrus bioflavonoïden 25mg, Vitamine C 80mg, Choline 30mg, Bètacaroteen4.5mg, Inositol60mg, Jodium 150mcg, Rutine 25mg, Betaïne HCl 25mg, Zink 10mg, Vitamine E 12mg, Vitamine B3 16mg, IJzer 2.5mg, Borium 0.5mg, Koper 1mg, Vitamine B5 6mg, Mangaan 1mg, Selenium 25mcg, D-biotine 50mcg, Hesperidine 5mg, Kruiden complex 4mg, Vitamine D2 5mcg, Foliumzuur 200mcg, Vitamine B6 1.4mg, Vitamine B1 1.1mg, Vitamine B2 1.4mg, Vitamine B12 2.5mcg, Chroom 25mcg.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Solgar
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend, Algemene samenstellingen
Bevat Mineralencomplex, Vitaminecomplex
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Solgar Multi I

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Solgar Multi I