085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Chat met ons

SoloCare Aqua zachte lenzen 360ml

360ml
17,06 18,95
Op voorraad
17,06
-10%
prijs apotheek: 18,95 Je bespaart: -1,89
Alles-in-één-oplossing voor het verwijderen van proteïnen, reinigen, spoelen, desinfecteren, bewaren, en bevochtigen van alle zachte contactlenzen.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Alles-in-één desinfectievloeistof voor het verwijderen van proteïnen, reinigen, spoelen, desinfecteren, bewaren en bevochtigen van alle zachte contactlenzen. Met unieke antimicrobiële lenshouder. Voor het verwijderen van proteïnen, reinigen, spoelen, desinfecteren, bewaren en bevochtigen van alle zachte contactlenzen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

SOLO-care AQUA kan op twee manieren worden gebruikt: Zonder manuele reiniging vooraf / zonder spoelen 5-minuten-optie Om te garanderen dat uw lenzen op de juiste manier worden gedesinfecteerd, dient u de desbetreffende aanwijzingen volledig op te volgen. 1. ZONDER VOORAF REINIGEN/ZONDER SPOELEN Was altijd uw handen en droog ze af met een schone handdoek voordat u uw lenzen aanraakt. Begin altijd met hetzelfde oog om verwarring te voorkomen. Open de lenshouder. Plaats de lens in het ene compartiment van de lenshouder en vul tot de vullijn met verse SOLO-care AQUA. Zet het deksel op de houder en schroef dicht. Herhaal de procedure met de andere lens. Laat de lenzen ten minste 4 uur in de vloeistof staan. U hoeft ze niet schoon te wrijven of af te spoelen. Uw lenzen zijn nu schoon en gedesinfecteerd en kunnen onmiddellijk worden ingezet. Voor een ultiem comfort: spoel de lenzen met SOLO-care AQUA alvorens ze in te zetten. Gooi de vloeistof uit de lenshouder weg en spoel deze met SOLO-care AQUA. Laat open drogen aan de lucht. Indien de lenzen langer dan 30 dagen in SOLO-care AQUA werden bewaard, eer ze worden gedragen, moet de vloeistof uit de lenshouder worden weggegooid en de hierboven beschreven procedure worden herhaald alvorens de lenzen opnieuw te dragen. 2. 5-MINUTEN-OPTIE Was altijd uw handen en droog ze af met een schone handdoek voordat u uw lenzen aanraakt. Begin altijd met hetzelfde oog om verwarring te voorkomen. Open de lenshouder. Neem de lens uit en leg ze in uw handpalm. Breng ten minste 3 druppels SOLO-care AQUA aan op elke lenszijde. Wrijf de lenzen voorzichtig met een draaiende beweging gedurende minimum 10 seconden. Spoel de lens grondig met SOLO-care AQUA terwijl u ze gedurende minimum 10 seconden zachtjes masseert tussen duim en wijsvinger. Plaats de lens in het ene compartiment van de lenshouder en vul tot de vullijn met verse SOLO-care AQUA. Zet het deksel op de houder en schroef dicht. Herhaal de procedure met de andere lens. Laat de lenzen ten minste 5 minuten ondergedompeld. Uw lenzen zijn nu schoon en gedesinfecteerd en kunnen onmiddellijk worden ingezet. Voor een ultiem comfort: spoel de lenzen met SOLO-care AQUA. Laat open drogen aan de lucht. Indien de lenzen langer dan 30 dagen in SOLO-care AQUA worden bewaard, moet u, voordat ze worden gedragen, de oplossing uit de lenshouder weggooien, de manuele reiniging herhalen en de lenzen gedurende ten minste 5 minuten desinfecteren in SOLO-care AQUA vooraleer ze weer te dragen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Een isotonische, waterige antimicrobiële / antibacteriële oplossing met 0,0001% polyhexanide als actief bestanddeel en conserveermiddel, Hydrolock (dexpanthenol en sorbitol), natriumfosfaat, Tromethamine, poloxamer 407 en dinatriumedetaat. 360 ml

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Solocare
Type product Lenzen en toebehoren
Lensproducten All-in-one
Geschikt voor Zachte lenzen
Keyword Was

Laatste reviews en ervaringen met SoloCare Aqua zachte lenzen