085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Chat met ons

Sorbalgon alginaatverband 5cmx5cm 10 stuks

10 stuks
11,67 12,97
Op voorraad
11,67
-10%
prijs apotheek: 12,97 Je bespaart: -1,30
Steriel verband op basis van calciumalginaat, voor sterk exsuderende wonden. Heeft de vorm van een compres. Mag opgevouwen worden bij diepere wonden. Kan gebruikt worden voor de verzorging van alle uitwendige wonden (oppervlakkige wonden, diepe wonden, acute wonden, chronische wonden).
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Steriel kompres bestaande uit calciumalginaatvezels, die bij contact met natriumzouten in bloed en wondvocht in een hydrofiel niet-klevende gel worden omgezet. Het besmette exsudaat wordt in de vezels zelf opgenomen en door de transformatie veilig in de gelstructuur ingesloten. De gelachtige consistentie werkt als een vochtig verband, en creërt een gunstig microklimaat voor de wondgenezing. Het kompres toont een losse vezelbinding die zich uitstekend laat tamponneren en plooien. De wonde moet over voldoende secretie beschikken. Indien de secretie voldoende is en de transformatie van de vezels in gel niet volledig plaatsvindt, kunnen de vezelresten probleemloos met Ringer-oplossing worden verwijderd. Sorbalgon wordt gebruikt voor de verzorging van alle uitwendige wonden: oppervlakkige wonden, diepe of kloofwonden, acute, chronische of geïnfecteerde wonden (ulcus cruris venosum, decubitus, abcessen, brandwonden en moeilijk te verzorgen wonden in de traumatologie en tumorchirurgie).

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

  • Kan gebruikt worden voor de verzorging van alle uitwendige wonden (oppervlakkige wonden, diepe wonden, acute wonden, chronische wonden).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Sorbalgon
Type product Verbandmateriaal
Type verbanden Kompressen
Keyword Brandwonden, Doorligwonden, Chronische wonden, Veel wondvocht
Soort verband Alginaat
Zelfklevend? not available
Niet inklevend? available
Steriel? available

Laatste reviews en ervaringen met Sorbalgon alginaatverband 5cmx5cm