Soria Composor 17 Diabesil Druppels 50ml

Voedingssupplement op basis van vloeibare extracten van eucalyptus, kaneel en salie in de vorm van druppels, ondersteunen het behoud van een normale bloedsuikerspiegel.

prijs apotheek: 19,74
14,21 € -5,53
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Bloedsuikerspiegel.
3 x daags 1ml of 25 druppels.
Water, bevochtigingsmiddel: glycerine, vloeibaar extract van eucalyptus (Eucalyptus globulus Labil, blad) (572 mg), vloeibaar extract van kaneel (Cinnamonum zeylanicum Nees, schors) (572 mg), alfacyclodextrines (218 mg), gelyofiliseerd extract van salie (Salvia officinalis L, blad) (161 mg), gelyofiliseerd extract van tuinboon (Vicia faba L, peul) (150 mg), gelyofiliseerd extract van centaurie (Centaurea minus Moench, bovengrondse delen) (75 mg), zinkgluconaat, nicotinamide (vit. B3), chroompicolinaat.
Merk Soria
Aflevervorm Druppels
Type product Fytotherapie, Voedingssupplementen
Type behandeling Preventief
Effect Verbetert de bloedsuikerspiegel
Bevat Boon, Eucalyptus, Kaneel, Salie
Aangewezen bij Diabetes, Onevenwichtige bloedspiegel

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!