Soria Defensat 13-C XXI Capsules 30 stuks

Voedingssupplement op basis van echinacea en propolis, in de vorm van capsules met langdurige vrijgave. . Verhoogt de weerstand van het lichaam.

prijs apotheek: 24,75
17,33 -30%
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

De XXI capsules zijn capsules met langdurige vrijgave : ze bevatten kleine microsfeertjes van waaruit de actieve stoffen geleidelijk worden vrijgegeven gedurende 12 uur. Dit zorgt voor een constante opname van de actieve stoffen in het lichaam. Hierdoor blijft de hoeveelheid in het lichaam op een continu hoog niveau. Voor een goede werking van het voedingssupplement moet je slechts 1à2 capsules 'XXI' per dag innemen. Dit in tegenstelling tot een traditioneel preparaat, waarvan er dikwijls 6à8 capsules per dag moeten ingenomen worden om eenzelfde resultaat te bereiken.
De weerstand van het lichaam verhogen.
2 x 1 capsule met langdurige vrijgave per dag.
Per capsule met langdurige vrijgave : gelyofiliseerd extract van Echinacea angustifolia 150mg (5:1), Propolis 150mg (3:1).
Merk Soria Natural
Aflevervorm Capsules
Type product Fytotherapie, Voedingssupplementen
Effect Weerstand verhogend
Bevat Echinacea, Propolis
Leeftijdscategorie Voor volwassenen

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Eddy
    10/10/2018
    Goed produkt