Soria Flatusor 17-C XXI Capsules 30 stuks

Voedingssupplement op basis van anijs, venkel, melisse, en engelwortel. In de vorm van capsules met langdurige vrijgave. Draagt bij tot een goede spijsvertering, en wordt gebruikt bij winderigheid.

prijs apotheek: € 19,75 € -5,53
14,22
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 12:00, overmorgen geleverd

De XXI capsules zijn capsules met langdurige vrijgave : ze bevatten kleine microsfeertjes van waaruit de actieve stoffen geleidelijk worden vrijgegeven gedurende 12 uur. Dit zorgt voor een constante opname van de actieve stoffen in het lichaam. Hierdoor blijft de hoeveelheid in het lichaam op een continu hoog niveau. Voor een goede werking van het voedingssupplement moet je slechts 1à2 capsules 'XXI' per dag innemen. Dit in tegenstelling tot een traditioneel preparaat, waarvan er dikwijls 6à8 capsules per dag moeten ingenomen worden om eenzelfde resultaat te bereiken.
Draagt bij tot een goede spijsvertering, en wordt gebruikt bij winderigheid.
2 x 1 capsule per dag.
Per capsule met langdurige vrijgave : gelyofiliseerd extract van Angelica archangelica 80 mg (5:1), Pimpinella anisum 80 mg (7:1), Foeniculum vulgare 80 mg (7:1), Melissa officinalis 80 mg (5:1)

Merk Soria Natural
Aflevervorm Capsules
Type product Fytotherapie, Voedingssupplementen
Type maag- en darmstoornissen Krampen, Opgeblazen gevoel
Effect Darmwerking verbeteren, Minder opgeblazen gevoel, plattebuikeffect
Bevat Anijs, Melisse, Overige, Venkel

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!