085/016 08 96

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Soria Fost Print Plus Ampullen 20x15ml

12 reviews
Ampullen 20x15ml
20,82 29,75
Op voorraad
20,82
-31%
prijs apotheek: 29,75 Je bespaart: -8,93
Voedingssupplement op basis van ginseng, vitaminen, mineralen, koninginnenbrij en propolis. Geeft de extra energie die nodig is. Aangewezen voor sporters, studenten, managers, arbeiders, chauffeurs en mensen van de derde leeftijd die een extra energietoevoer nodig hebben om hun dagelijkse activiteiten goed te kunnen uitvoeren.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Toepassing

Voor sporters, studenten, managers, arbeiders, chauffeurs en mensen van de derde leeftijd die een extra energietoevoer nodig hebben om hun dagelijkse activiteiten goed te kunnen uitvoeren.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Dosering

Bij puur gebruik is het aangeraden de ingenomen vloeistof ongeveer 30 seconden in de mond en/of onder de tong te houden voor een goede opname. Volwassenen: 1 ampul op de nuchtere maag puur uitdrinken of gemengd in een glas water, thee of vruchtensap. Bij intensieve of inspannende gebeurtenissen zoals examens, sportwedstrijden, ploegendiensten ... kunt u 20 à 30 minuten voor de inspanning een extra ampul uitdrinken.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Dop: calciumpantothenaat, bicalcium fosfaat, methionine (374 mg). Vial: water, glycerine, glucose (46,6 g), fructose (3,26 g), propolis (160 µg galangine), koninginnenbrij (2,1 mg HDA), met vitaminen en mineralen verrijkte gist (9,8 g) (magnesium, kalium, fosfor, chroom, calcium, vitamine C, E, D3, B12), ginseng droog extract (2,1 mg ginsenosiden), arginine (437 mg), glycine (188 mg), citroenzuur (0,29 g), kaliumascorbaat (0,05 g), natuurlijk mandarijnaroma (0,4 g). Bevat 750 mg ginseng droog extract per dosis.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Soria Natural
Aflevervorm Ampullen
Gamma Soria Voedingssupplementen
Type product Voedingssupplementen
Effect Geeft meer energie
Bevat Ginseng, Koninginnebrij, Mineralencomplex, Propolis, Vitaminecomplex
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Keyword Energie, Volwassene
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Soria Fost Print Plus

Werkt prima, snel ontvangen!

Tom Verbeeck

voel me duidelijk beter tijdens de chemobehandeling minder futloos geeft me energie.

joh

Dit is echt een voedingssupplement, Helpt tegen vermoeidheid in moeilijke periodes. Zeer tevreden,bij sporten..

alan

Helpt tegen vermoeidheid in moeijke periodes, flesjes gaan wel moeilijk open as je artrose hebt, maar verder een heel goed product

Sabine

al na enkele dagen een pak minder moe nadat de griep maar niet overwonnen leek te geraken

Dominnique

Prima als je je wat down voelt. Wel niet zo een lekkere smaak. Anders oke

Sofie

Als ik weer een periode heb dat ik futloos ben en weinig energie heb, helpt deze sipplement. Ik neem een halve doos en soms is het een paar dagen nemen voldoende. Ook bij de examens of als mijn kinderen ziek zijn geweest geef ik hen fost print junior. Je ziet echt het verschil.

Nathalie leemans

een aanrader tijdens de examenperiode van mijn dochter

Marc

neem bij vermoeidheid dit product enkele dagen. bij fietsen kies ik voor fost print sport

andre

voor een zeer vermoeide periode de dokter geraadpleegd. Die raadde me dit product aan. Al na enkele dagen ervaarde ik het resultaat, ik voelde me weer op krachten komen. Het was werkelijk spectaculair. Ik raadde het op mijn beurt al aan aan meerdere mensen. Werkelijk superproduct.r

agnes

Dit product is zeker aan te raden. Ik merk het verschil wanneer ik het begon in te nemen. Dankzij dit heb ik niet meer heel veel slaap nodig en voel ik me fitter dan ervoor.

Leyla

Helpt tijdens zware periodes.

Elke