085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Soria Gigantiox Tabletten 60 stuks

Tabletten 60 stuks
22,28 24,75
Op voorraad
22,28
-10%
prijs apotheek: 24,75 Je bespaart: -2,47
Voedingssupplement op basis van plantaardige antioxidanten zoals: granaatappel, citrus, appel, druif en olijf.In de vorm van tabletten.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Krachtige plantaardige antioxidanten.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tablet per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Droge stof: Punica granatum (8: 1) 150 mg, Citrus limonum (10: 1) 125 mg, Malus domestica (35: 1) 70 mg, Vitis vinifera L. (20: 1) 35 mg, Olea europaea (8 1) 25 mg. Normalisatie: punicalagines 50 mg, 50 mg flavonoïden, Proanthycyanides 30 mg, hydroxytyrosol 5 mg, Phloridzines 3 mg.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Soria Natural
Aflevervorm Tabletten
Gamma Soria Voedingssupplementen
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen 50+, Aanvullend
Effect Recuperatie verhogend, Weerstand verhogend
Bevat Overige samenstellingen
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Keyword Antioxidant
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Soria Gigantiox

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Soria Gigantiox