085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Soria Resistan BG Kauwtabletten 48 stuks

Kauwtabletten 48 stuks
24,69 29,75
Op voorraad
24,69
-18%
prijs apotheek: 29,75 Je bespaart: -5,06
Voedingssupplement op basis van vitamines D, B6, B12, beta glucanen en levende darmbacteriën in de vorm van kautabletten met natuurlijke aardbeien smaak.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Vitamine D, vitamine B6 en vitamine B12 dragen bij aan een normale immuunfunctie. Bevat geconcentreerde biergist ß-glucanen en levende bacteriën. Bevat colostrum, de eerste afscheiding van de borstklieren na de bevalling, met een hoge concentratie aan antilichamen.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Weerstand.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 kauwtablet per 15kg lichaamsgewicht per dag. Geschikt voor tijdens de zwangerschap en borstvoeding.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Per tablet: Inuline 150mg, mannitol (zoetstof), xylitol (zoetstof) microkristallijne cellulose (bindmiddel), natuurlijk aardbei aroma, colostrum 75mg, Saccharomyces cerevisiae (1,3/1,6-ß-Glucaan) 56mg, Bifidobacterium bifidum 1mljrd, Lactobacillus helveticus 1mljrd, Bifidobacterium infantis 0,5mljrd, pyridoxal-5-fosfaat (vit. B6) 1mg, cholecalciferol (vit. D) 2,5µg, cyanocobalamine (vit. B12) 1,25µg.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

De Resistan BG is geschikt tijdens zwangerschap en borstvoeding.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Soria
Aflevervorm Kauwtabletten
Gamma Soria Vitaminen & mineralen
Type product Voedingssupplementen
Effect Weerstand verhogend
Bevat Bèta-glucanen, Probiotica, Vitamine B12, Vitamine B6, Vitamine D
Leeftijdscategorie Voor kinderen, Voor volwassenen
Keyword Immuunsysteem, Weerstand
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Soria Resistan BG

Vitamine-D-supplementen die je dagelijks of wekelijks moet nemen, zouden beter werken dan vitamine-D-supplementen die je maar 1x per maand moet nemen. Dat effect voornamelijk merkbaar bij mensen die een groter vitamine-D-tekort hebben.

Vaak volstaat de opname van vitamine D via de voeding en de aanmaak onder invloed van zonlicht niet. Vooral in de winter hebben mensen vaak te weinig vitamine D omwille van te weinig blootstelling aan de zon. Een vitamine-D-supplement van 400 tot 800 IE (Internationale Eenheden) per dag innemen in de herfst en winter volstaat voor de meeste mensen. Ben je een 65-plusser, heb je een donkere huidskleur, heb je een maagdarmoperatie ondergaan of leidt je aan een chronische ziekte? Dan wordt je vitamine-D-spiegel best opgevolgd door je huisarts, die een correcte dosering voor je kan bepalen.

Vitamine D is een vetoplosbaar vitamine dat bij overdosis in het lichaam opgestapeld wordt. Daardoor kan een overdosis vitamine D nadelige gevolgen hebben. Neem daarom nooit op eigen initiatief een dagelijkse hoeveelheid van 3000 IE (Internationale Eenheden) of meer in. Ook 3-maandelijkse doseringen zijn niet ideaal omwille van de hoge dosering die dan in 1 keer wordt toegediend. Kies daarom voor een dagelijkse dosering van 400 (kinderen) tot 800 IE (volwassenen).

De hoeveelheid vitamine D wordt meestal uitgedrukt in IE, dat staat voor internationale eenheden. Een hoeveelheid van 100 IE komt overeen met 2,5 µg. Indien je dagelijks een vitamine-D-supplement inneemt van 400- 800 IE, neem je dagelijks 10-20 µg vitamine D in.

Osteoporose of botontkalking ontstaat wanneer er meer bot wordt afgebroken dan aangemaakt. Daardoor worden je botten fragieler en verhoogt de kans dat je iets breekt.

De volgende maatregelen worden aanbevolen, zowel preventief als tijdens een behandeling van osteoporose:
  • vermijd overgewicht.
  • vermijd drastisch diëten.
  • beweeg voldoende bv. 30 minuten wandelen per dag (fietsen en zwemmen hebben weinig tot geen voordelig effect op osteoporose).
  • eet gezond bv. met voldoende zuivelproducten (1g calcium per dag).
  • vermijd roken en alcohol.
  • in geval van tekort aan vitamine D en/of calcium kan je een supplement innemen.
Indien deze maatregelen onvoldoende zijn, zal je huisarts een behandeling met een geneesmiddel overwegen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Soria Resistan BG