085/016 08 96

Ma - Vr9u - 19u

Momenteel niet bereikbaar

Soria Tirosina complex Tabletten 60 stuks

21,53 24,75
Op voorraad
21,53
-14%
prijs apotheek: 24,75 Je bespaart: -3,22
Voedingssupplement op basis van tyrosine, vitaminen en mineralen in de vorm van tabletten. Ter ondersteuning van het metabolisme tijdens sport, een dieet en langdurige stress.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Tyrosine ondersteunt een normaal metabolisme bij sport, dieet en langdurige stress. Gecombineerd met selenium, mangaan, koper en zink ondersteunt tyrosine de synthese van de catecholamines, die bijdragen tot een goede motivatie tijdens dieet, fysieke en mentale prestaties en langdurige sportinspanningen. Tyrosine ondersteunt ook de synthese van het huidpigment melanine.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

2 tabletten per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

L-Tyrosine, Thiamine chloorhydraat, Riboflavine, Niacinamide, Pyridoxine chloorhydraat, Foliumzuur, Cyanocobalamine, Biotine, Calciumpantothenaat, L-Ascorbinezuur, Selenium, Koper, Zink, Mangaan, microkristallijne cellulose (stabilisator), hydroxypropylcellulose (stabilisator), siliciumdioxide (antiklontermiddel), natriumcroscarmellose (desintegratiemiddel), magnesiumstearaat (antiklontermiddel).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Soria Natural
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend, Sporters
Bevat Mineralencomplex, Tyrosine, Vitaminecomplex
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Soria Tirosina complex