Soria Valeriana 34-S XXI Capsules 30 stuks

Voedingssupplement op basis van valeriaan, in de vorm van capsules met langdurige vrijgave. Helpt ontspanning en slaap bevorderen.

prijs apotheek: 19,75
17,78
Tijdelijk geen voorraad
f product.view.content.addfavourite
De XXI capsules zijn capsules met langdurige vrijgave : ze bevatten kleine microsfeertjes van waaruit de actieve stoffen geleidelijk worden vrijgegeven gedurende 12 uur. Dit zorgt voor een constante opname van de actieve stoffen in het lichaam. Hierdoor blijft de hoeveelheid in het lichaam op een continu hoog niveau. Voor een goede werking van het voedingssupplement moet je slechts 1à2 capsules 'XXI' per dag innemen. Dit in tegenstelling tot een traditioneel preparaat, waarvan er dikwijls 6à8 capsules per dag moeten ingenomen worden om eenzelfde resultaat te bereiken.
Ontspanning en slaap helpen bevorderen.
1à2 capsules met langdurige vrijgave in te nemen een half uur voor het slapengaan.
Per capsule met langdurige vrijgave : gelyofiliseerd extract van Valeriana officinalis 300mg (4:1).
Merk Soria Natural
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Hypnotica en sedativa, Stress
Bevat Valeriaan
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Tijdstip inname Dag , Nacht

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
    Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!