085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Chat met ons

Springfield CeQure Softgel 60 stuks

13,46 14,95
Op voorraad
13,46
-10%
prijs apotheek: 14,95 Je bespaart: -1,49
Voedingssupplement op basis van natuurlijke vitamine C, in de vorm van plantaardige capsules. Het is aangewezen ter ondersteuning van het immuunsysteem.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

De ontwikkeling is niet gestopt. Vitamine C is ook onderhevig aan vernieuwing. Voortdurend onderzoek en innovatie heeft geleid tot een nieuwe vorm van vitamine C die beter en effectiever is dan eerdere vormen. In deze formulering is de natuurlijke vitamine C op een specifieke manier gebonden aan plantaardige lipiden. Een bioflavonoïde complex is ook opgenomen in de formulering. Deze unieke combinatie zorgt voor een betere opname van deze nieuwe vorm van vitamine C.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tot 2 capsules per dag.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

L-ascorbinezuur 500 mg, plantaardige lipiden, bioflavonoïden, stabilisator (capsule: hydroxypropylmethylcellulose), antiklontermiddel (siliciumdioxide, magnesiumstearaat).

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Alleen te gebruiken in overleg met de behandelend arts in geval van (aanleg voor) nierstenen. Voorzichtig te gebruiken in geval van hemochromatose met betrekking tot de verhoogde opname van ijzer door vitamine C.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Springfield
Aflevervorm Softgel
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend
Effect Weerstand verhogend
Bevat Vitamine C
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Zonder suiker? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Springfield CeQure