085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Chat met ons

Starbalm Warmtepleister Patches 4 stuks

2 reviews
Patches 4 stuks
8,49 9,99
Op voorraad
8,49
-15%
prijs apotheek: 9,99 Je bespaart: -1,50
Verwarmend verband voor de symptomatische behandeling van spier- en gewrichtspijn of oververmoeide spieren. Flexibel en extra huidvriendelijk op waterbasis. 8x12 cm.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Patches bestaande uit een kleeflaag die bedekt is met een aftrekbare beschermfolie. Bestemd voor de symptomatische behandeling van pijnlijke spieren en gewrichten. Geven warmtesensatie. De patches zijn op waterbasis en blijven goed kleven op bewegende lichaamsdelen zoals knieschijf, schouderblad en elleboogpunt. Elke patch is eenmalig bruikbaar. Kan niet opnieuw worden gebruikt. Bij applicatie van een patch scheidt men de beschermfolie van de kleeflaag en brengt men deze kleeflaag aan op de vooraf gereinigde en droog gemaakte huid. Stoffen verantwoordelijk voor de warmtesensatie: methylsalicylaat, menthol, tocoferolacetaat en methylnicotinaat. 

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Verpakking

Verpakking met 4 eenheden van 8 cm op 12 cm. De 4 patches zitten gebundeld in een "binnenverpakking" die met behulp van een drukstrip luchtdicht hersloten kan worden. 

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Starbalm
Aflevervorm Patches
Type product Medisch hulpmiddel
Effect Pijnstillend
Bevat Methylsalicylaat, Munt, Overige
Aangewezen bij Gewrichtspijn, Spierpijn
Geeft warmte? available
isMedicalAid Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees vóór het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Laatste reviews en ervaringen met Starbalm Warmtepleister

Handig aan te brengen,geeft goede resultaten.

Rita

Prettig dun, blijft goed zitten en geeft veel warmte af.

robert