01-12-2017 | Algemeen welzijn

Ga de strijd tegen stress aan met Stress Complex en Energy Complex

Zit je in het middelbaar onderwijs en komen de examens er met rasse schreden aan? Zit je op het hoger onderwijs en begin je binnenkort aan de blok? Of studeer je niet meer, maar heb je toch wat bang voor het einde van het jaar? Geen paniek, Stress Complex en Energy Complex van Natural Energy  bij online apotheek Viata leiden de weg naar succes!


Zie je de examens al op je afkomen, samen met een hoop stress, angst, nervositeit of slaapproblemen? Tja, de zomervakantie ligt alweer een heel eind achter ons en in sommige bedrijven ligt er veel druk op de werknemers omdat ze de jaardoelen moeten bereiken... Opgelet voor een burn-out! Wanneer de stress onaangenaam wordt, is deze ook schadelijk voor de gezondheid en heeft deze een negatieve impact op onze prestaties. Gelukkig kunnen de natuurlijke voedingssupplementen Stress Complex en Energy Complex van Natural Energy je helpen om door deze periode te geraken.

 

Stress Complex
 

Magnesium

Stress Complex bestaat uit magnesium, voor een normale psychologische werking. Deze heeft dus een positief effect in geval van stress, vermoeidheid, slaapproblemen, enz. Magnesium kan aangeraden worden voor iedereen en mag dagelijks ingenomen worden. In feite is het zo dat heel wat mensen een tekort aan magnesium hebben.

Magnesium kan door iedereen en dagelijks ingenomen worden. In feite is het zo dat heel wat mensen een tekort aan magnesium hebben.
 

Hoe werkt het?

Stress Complex bevat magnesium wat:

 • bijdraagt tot de normale werking van de psychische functie, die gestoord is bij stress- en angststoornissen.
 • Helpt tegen krampen en spierpijn
   

En de ongewenste effecten?

Stress Complex bevat glycerofosfaat: een natuurlijk zout dat de opname van het magnesium bevordert ter hoogte van de darmen, zonder dat er een chemisch zout gebruikt wordt. In tegenstelling tot andere farmaceutische producten bevat het bijvoorbeeld geen magnesiumoxide. Dit kan darmproblemen veroorzaken zoals pijn, een opgeblazen gevoel, diarree, enz.
 

Vitamine B

Stress Complex zit ook boordevol vitamine B (B1, B2, B3, B6 en B8) wat bevorderlijk is voor een optimale werking van het zenuwstelsel. Op deze manier is het supplement dus bevorderlijk voor onze concentratie. Meer nog, vitamine B werkt als cofactor in verschillende chemische reacties in het diepste van ons organisme. Het zorgt dus op dagelijkse basis voor een goede werking van het hele organisme.

 

Vitamine B werkt als cofactor in verschillende chemische reacties in het diepste van ons organisme. Het zorgt dus op dagelijkse basis voor een goede werking van het hele organisme.


Vitamine D

Stress Complex is een bron aan vitamine D, zeer geschikt dus voor tijdens de winterperiode, maar ook voor vegetariërs. Bepaalde problemen zoals slaapmoeilijkheden, te veel nadenken en alles overdenken, moeite hebben om bepaalde zaken los te laten of om er afstand van te nemen kunnen komen door een tekort aan vitamine D. Vitamine D heeft in feite een kalmerend effect en vergemakkelijkt het inslapen.

Vitamine D heeft een kalmerend effect en vergemakkelijkt het inslapen.


Maar ook nog...

Stress Complex is dus zeker en vast geschikt voor gestresseerde personen en studenten tijdens de examenperiode, alleen of in combinatie met andere supplementen. Zo kan tyrosine of Thyrex bij Natural Energy ook heilzaam zijn. Deze voorloper van dopamine heeft een positief effect op onze concentratie en het geheugen. Adrenex, een voedingssupplement voor de bijnieren maakt het mogelijk om het cortisolniveau aan te passen, om vermoeidheid te verminderen en om de stressresistentie te verhogen. Adrenex helpt ook bij mensen die moeite hebben om terug aan het werk te gaan. Het ideaal is om deze producten te combineren met Stress Complex.

Stress Complex wordt best in kuurvorm genomen: er is een bepaald tijdsverloop nodig om de symptomen laten te verdwijnen. Twijfel niet om een kuur van Stress Complex te beginnen voor een cruciale periode, zoals examens of als er een zware periode aankomt op het werk die gepaard gaat met stress.

Er is een bepaald tijdsverloop nodig om de symptomen doen te verdwijnen; twijfel dus niet om een Stress Complex kuur te beginnen voor de cruciale periode.

 

Energy Complex
 

Voor wie?

Energy Complex is een supplement dat specifiek aangewezen is ter ondersteuning van het zenuwstelsel en in geval van oververmoeidheid:

 • Het helpt ook in geval van intense vermoeidheid, die vaak voorkomt in de winter of tijdens een moeilijke periode.
 • Het bevordert het spierherstel en algemeen herstel na het sporten.

Energy Complex kan als preventieve behandeling gebruikt worden.

De dag van vandaag houden we er een gejaagde levensstijl op na met een ongecontroleerd ritme: in deze omstandigheden is het dan ook moeilijk om wat gas terug te nemen ten opzichte van de dagelijkse problemen.  Energy Complex verbetert ons concentratievermogen en dus ook de mogelijkheid om alles beter te analyseren, wat leidt tot het maken van betere keuzes.
 

Een burn-out vermijden

In geval van stress kan het dat er symptomen van een burn-out optreden, zelfs als er geen specifiek probleem is ter hoogte van de bijnieren. Het is zo dat mensen die onderworpen worden aan een te grote werklast aan een pré-burn-out kunnen leiden. Energy Complex kan een handje helpen daar waar het nodig is om vermoeidheid te vermijden. Als er al sprake is van een burn-out, kan het supplement Adrenex helpen om problemen die gelinkt zijn aan chronische stress te overwinnen, liefst in combinatie met Energy Complex.

Energy Complex kan een handje helpen daar waar het nodig is om vermoeidheid te vermijden.

Energy Complex is ook geschikt voor de studenten in de examenperiode, hoewel de Stress Complex, Thyrex en Adrenex hiervoor de voorkeur genieten. Maar bij de terugkeer naar school, kan de Energy Complex daarentegen handiger zijn. Het is het beste als de kuur van Energy Complex met enkele weken verlengd wordt nadat het effect duidelijk geworden is, zodat de werking van het product voldoende lang is.

Bij de terugkeer naar school, kan de Energy Complex daarentegen handiger zijn.


Energy Complex past zich aan aan je behoeften

Vaak gaan relaxerende en stimulerende supplementen hand in hand met vermoeidheid en nervositeit.  Met Energy Complex is dit geen probleem: het bevat Rhodiola Rosea, een plant die zich aanpast zodat er aan het organisme doorgegeven kan worden wat er nodig is, wanneer het nodig is.  Energy Complex geeft je dus energie om 's ochtends van start te gaan, maar als je 's ochtends niet moe bent na het opstaan, gaat het je ook niet nerveus maken. De plant wordt enkel geactiveerd als je lichaam er nood aan heeft.

Wat is het voordeel van Stress Complex en Energy Complex te combineren?

Deze twee voedingssupplement bevatten beide verschillende maar complementaire stoffen om het energieniveau te verhogen. Het combineren van deze twee zorgt dus voor een optimaal effect.

Stress Complex bevat:

 • Magnesium, wat bijdraagt aan de celfunctie en een normaal energiemechanisme
 • Vitamine B1, wat inwerkt op het glucosemechanisme, wat essentieel is om energie te hebben
 • Vitamine B5, wat ook bijdraagt een het voorzien van energie.

Energy Complex bevat :

 • D-ribose, een essentieel element van ATP (adenosinetrifosfaat),  wat een sleutelrol speelt voor de chemische energie van alle cellen;
 • L-glutamine, wat een rol speelt in de cellen van het immuunsysteem;
 • Ornithine, wat de vitaliteit bevordert
 • Rhodiola rosea, wat de hormonale reacties van het organisme regelt bij stress

Deze twee voedingssupplement bevatten beide verschillende maar complementaire stoffen om het energieniveau te verhogen. Het combineren van deze twee zorgt dus voor een optimaal effect.

Deze twee producten werken dus anders, maar beide tegen vermoeidheid en uitputting, die vooral gerelateerd is aan stress.

Wij horen graag je mening, deel ze hier met ons
Blog - Je gezondheid en welzijn eerst

Welkom op de Viata blog. Hier vind je alles aangaande je gezondheid en welzijn. Voor ons komt dat op de eerste plaats.