Summit Person FFP2 Masker 10 stuks

10 stuks
67,68 75,20
Op voorraad
67,68
-10%
prijs apotheek: 75,20 Je bespaart: -7,52
Apart verpakte FFP2 mondmasker, met aansluitbare neusbrug en elastiekjes voor bevestiging achter de oren. Het masker is goedgekeurd volgens de ATP-methode. Voor een goede aansluiting op het gelaat, dient het masker ter hoogte van de neusbrug wel vastgeplakt te worden op het gelaat. Hierdoor dient zowel de ingeademde als de uitgeademde lucht door de filter te passeren en biedt het masker bescherming voor de personen in de omgeving én voor de drager van het masekr zelf. Het masker heeft een filtervermogen van ≥ 95%.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

FFP2/FFP3-maskers (ook wel stofmaskers genoemd) zijn persoonlijke beschermingsmiddelen. Deze maskers beschermen de gebruiker tegen ziekteverwekkers die via de lucht verspreid kunnen worden. 
FFP2/FFP3-maskers zijn maskers die de gebruikers zelf het best beschermen indien de voorzorgsmaatregelen niet gerespecteerd kunnen worden zoals het naleven van hygiënevoorschriften (handen wassen etc), het bewaren van fysieke afstand en het beperken van sociaal contact.
FFP2/FFP3-maskers moeten in Europa voldoen aan norm EN 149:2001+A1:2009 en moeten voorzien zijn van een CE-markering op het masker zelf of op de verpakking.
Door een tekort aan FFP2 -maskers in Europa, worden ook tijdelijk vergelijkbare maskers toegelaten van landen buiten Europa. Zo zijn KN95-maskers afkomstig van China en voldoen zij aan de Chinese norm GB 2626-2006 die vergelijkbaar is met de Europese norm EN 149:2001+A1:2009. Deze KN95-maskers zijn tijdelijk toegelaten in Europa maar dragen geen CE-markering.


Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Goed Gebruik FFP2/FFP3 maskers: 

 • Was/ontsmet je handen:
  • vóór het opzetten van je mondmasker;
  • vóór het afdoen van je mondmasker;
  • na het afdoen van je mondmasker.
 • Neem het masker vast met de elastiekjes en trek de elastiekjes over je oren.
 • Oriënteer je masker:de neusbrug aan de bovenkant.Zorg voor een nauwe aansluiting ter hoogte van de neus en zorg dat het masker van de neus tot onder de kin goed aansluit aan alle zijden.
  • Tape de neusbrug vast aan je gelaat voor voldoende bescherming.
 • Raak je mondmasker niet aan tijdens het gebruik.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Type product Medisch materiaal
Type medisch materiaal FFP2 masker
Type corona product Mondmaskers
Steriel? not available

Laatste reviews en ervaringen met Summit Person FFP2 Masker