Supradyn Vital 50+ Tabletten 90 stuks

12 reviews
Tabletten 90 stuks
31,91 44,95
Op voorraad
31,91
-30%
prijs apotheek: 44,95 Je bespaart: -13,04
Voedingssupplement op basis van vitaminen, mineralen, sporenelementen en olijfextract, in de vorm van tabletten. Geschikt voor 50-plussers. Zorgt voor een gezond niveau van energie voor meer vitaliteit. Zonder suiker.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Ondersteunt je energieniveau voor vitaliteit: De energievrijmakende combinatie van de vitamines B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12, C en de mineralen ijzer en magnesium ondersteunt je energieniveau en houdt je vitaal zodat je de dingen kunt blijven doen die je graag doet.Activeert je natuurlijke energie: De combinatie van bovenstaande vitamines en mineralen activeert natuurlijke energie in je lichaam zodat je goed kunt blijven functioneren.Voor het behoud van sterke botten: Vitamine D en het mineraal calcium zorgen mede voor het behoud van sterke botten om vitaal te blijven.Ondersteunt je dagelijkse weerstand: De uitgebalanceerde combinatie van vitamine A, B6, B12, C, D, de mineralen ijzer en koper ondersteunt je dagelijkse weerstand.Goed voor het geheugen: De mineralen ijzer, jodium en zink zijn goed voor het geheugen en behoud van een heldere geest.Mediterrane levensstijl: In de landen rond de Middellandse zee eet men traditioneel erg gezond. Olijven zijn een belangrijk onderdeel van het als gezond bekendstaande mediterrane dieet. In het olijf extract dat uit de vruchten en bladeren van de olijfboom wordt gewonnen zitten olijf polyfenolen die werken als antioxidanten. Olijf extract is als extra antioxidant toegevoegd aan Supradyn Vital 50+

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Supradyn
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Supplementen zenuwstelsel Geheugen verbeteren
Type samenstellingen 50+, Algemene samenstellingen, Weerstandsverhogend
Bevat Mineralencomplex, Vitaminecomplex
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Tijdstip inname Dag
Keyword Energie, Vitaliteit, Weerstand
Zonder suiker? available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Supradyn Vital 50+

Geweldige service - dit is een zeer goed product, viata had het in grotere flessen, tegen een eerlijke prijs die snel aankwam.

Linda

perfect product

peter

Sinds ik dit neem, krijg ik mijn energie terug en adviseer ik...

Sajid@hotmail.be

Uitstekend product !

Dr. Strobel-Weissel Alexandra

perfecte kuur in de herfst en wintermaanden !

Nicole

neem het nu ongeveer 1 maand, ben niet ziek geweest door griep of sinusitis, verkoudheid. Bestelling en levering prima en een leuk kaartje bij voor bedanking.

marleen

perfect, gebruik dit al een hele tijd.

Celeste

Eén tablet per dag brengt ons energie en fut voor de dag.

Isabelle

zeer tevreden van de producten en snelle bediening

frans

Nemen men man en ik al zeker 15 jaar, een kuur van 3 maanden telkens voor de winter, zijn ,tot nu toe steeds beschermd gebleven tegen verkoudheden en grieperige toestanden

simone

ik gebruik dit product sinds jaren en als wekelijkse fietser voel ik mij er uitstekend bij. sterk aan te bevelen

JACQUES

als fervent fietser,ken ik het product reeds vele jaren en zou het niet verder gebruiken indien niet goed

Herman