085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

SVR Sun Secure Extreme SPF50+ Gel 50ml

Gel 50ml
15,11 25,19
promo
van 15/05/2023 tot 31/05/2023 (of tot einde van voorraad in promotie)
Op voorraad
15,11
-40%
prijs apotheek: 25,19 Je bespaart: -10,08
Zeer hoge zonnebescherming in de vorm van een matte gel. Beschermt de huid tegen UVA, UVB, zichtbare en infraroodstralen. Zeer water en zweet bestendig. Geschikt voor sporters en oceanproof.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Zeer hoge zonnebescherming voor sporters, op het hoofd, ....

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Breng, voordat u de zon in gaat, een voldoende en gelijkmatige dosis aan om het gezicht en de blootgestelde zones te bedekken. Regelmatig opnieuw aanbrengen, om de 2 uur, na het zwemmen.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Isododecaan, dibutyladipaat, diethylaminohydroxybenzoylhexylbenzoaat, homosalaat, dimethicone/bisisobutyl ppg-20-crosspolymeer, ethylhexylmethoxycinnamaat, ethylhexylsalicylaat, ethylhexyltriazon, bis-ethylhexyloxyfenolmethoxyfenyltriazine, betacaroteen, caprylhydroxaminezuur, daucus carota sativa (wortel) wortelextract, glycine sojaolie, gehydrogeneerde fosfatidylcholine, lecithine, lepidium sativum kiemextract, fenethylalcohol, tocoferol, tocoferylacetaat, aqua (gezuiverd water), capryl/capric triglyceride, caprylyl glycol, dinatriumedta, lysolecithine, siliciumdimethylsilylaat, parfum (geurstof).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk SVR
Aflevervorm Gel
Gamma SVR Sun Secure
Type product Zonnebescherming
Zonnebescherming voor Gelaat
Beschermingsfactor Zeer hoog
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Met UVB filters available
Getint? not available
Met UVB & UVA filters available
Dry touch? not available
Waterresistent? available
Zonder parfum? not available
Minerale filters? not available
Aanbrengen op natte huid? not available
Geschikt voor vette huid? not available
Geschikt voor gevoelige huid? available
Zonder parabenen? available
Anti-zand? not available

Meest gestelde vragen

over SVR Sun Secure Extreme SPF50+

Ons lichaam maakt vitamine D aan in onze huid onder invloed van zonlicht. Zonnecrème daarentegen beschermt onze huid tegen zonlicht/UV-straling.

Toch moeten we ons geen zorgen maken dat een goede zonnebescherming een vitamine D-tekort veroorzaakt. Een dagelijkse blootstelling van 15 tot 30 minuten op de ontblote lichaamsdelen is voldoende voor een goede vitamine D-balans in ons lichaam. Een vitamine D-tekort komt vaker voor bij donkere huidtypes, in de winter en bij oudere en minder mobiele mensen. Heb je een tekort aan vitamine D? Dan is een onbeschermde blootstelling aan de zon niet de beste optie aangezien dit de kans op huidkanker vergroot. Contacteer ons of je huisarts voor persoonlijk advies.

Sommige geneesmiddelen maken je huid gevoeliger voor zonlicht en vergroten zo de kans op zonnebrand. Onder andere volgende geneesmiddelen kunnen deze bijwerking vertonen: bepaalde antibiotica (minocycline, doxycycline, ciprofloxacine, norfloxacine, ofloxacine), lokale ontstekingsremmers (ketoprofen), amiodarone en middelen tegen acne (benzoylperoxide, isotretinoïne, tretinoïne, trifaroteen). Ook bepaalde antidepressiva, bepaalde middelen tegen diabetes en bepaalde vochtafdrijvers kunnen lichtgevoeligheid van de huid veroorzaken. Tijdens en in sommige gevallen ook nog enige periode na je behandeling met deze geneesmiddelen, moet je elke blootstelling aan de zon vermijden en enkel zonnebrandcrème met een 50+ SPF gebruiken. Controleer daarom altijd de bijsluiter of contacteer ons voor persoonlijk advies.

 • Vermijd intensieve blootstelling aan de zon, zeker bij kinderen.
 • Hou baby's altijd in de schaduw.
 • Draag een zonnebril en een hoed/pet.
 • Gebruik een voldoende hoge zonnebeschermingsfactor (minimaal SPF30).
  • Breng de bescherming aan 30 tot 60 minuten vooraleer je huid blootgesteld wordt aan de zon.
  • Breng de zonnebescherming aan op een propere en droge huid.
  • Gebruik voldoende zonnebescherming.
  • Smeer je om de 2 uren in en na elke zwembeurt of als je hevig zweet.
 • Vermijd de zon in de zomer tussen 11u00 en 15u00.
 • Ga niet onder de zonnebank.

Het volledige zonnegamma van SVR Sun is vrij van octocryleen. Alle producten zijn ook klinisch, dermatologisch en pediatrisch getest.

Ja, de SVR Sun Secure Extreme is uitermate geschikt voor sporters. Deze formule is waterbestendig is bestand tegen zweet en schuren en loopt niet in de ogen tijdens het sporten. Deze bevat ook geen water. Wat het ook uitermate geschikt maakt om te gebruiken tijdens het hiken of skiën.

SPF staat voor 'sun protection factor' (zonbeschermingsfactor). De factor geeft aan hoe goed de zonnebrandcrème de huid beschermt tegen UVB-straling, dat verbranding van de huid veroorzaakt. Hoe hoger het nummer, hoe beter de bescherming. Aangeraden wordt om je in de zon elke twee uur in te smeren met minimaal SPF30.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met SVR Sun Secure Extreme SPF50+