(0)
Deel hier je ervaring met het product
9,2 / 10
 • Teuntje uit Dordrecht schreef:
  Eerste keer besteld hier. Zeer goed bevallen.
  Ruime keuze. Goede uitleg bij de producten. Alle artkelen waren goed verpakt. Snelle levering.
 • Nicolette Boer uit Den Helder schreef:
  Heel goed bevallen
  fijne communicatie, snelle verzending
 • fred uit Herten schreef:
  prima dienstverlening.
  Goede en snelle service.

Synergia Anti Oxidant F4 Capsules 60 stuks

Voedingssupplement op basis van 4 flavonoïden van verschillende oorsprong in de vorm van capsules. Gaat beschermen bij blootstelling aan de zon, oogkwalen en ouderdomsverschijnselen en is ader versterkend. Het wordt aangeraden om de anti oxidant F4 in wisselwerking met de anti oxidant 200 in te nemen.

prijs apotheek: 23,00
20,70
-10%
Tijdelijk geen voorraad
product.view.content.addfavourite
 • Gratis levering mogelijk*
 • Altijd korting op alle producten
 • Stel je vragen aan de apotheker
Anti-Oxydant F4 is een originele associatie van 4 flavonoïden van verschillende oorsprong, die toelaat het werkingsgebied van de gebruikelijke antioxidanten te vergroten. De flavonoïden hebben allen een bijzondere voorkeur voor slagader- en aderwanden. Ze beschermen de LDL van de oxidatie, reduceren de werking van de enzymen die bijdragen tot het verouderingsproces, chelateren ijzer, beschermen de vetten en remmen de aldose reductase die leiden tot verschijnselen van staar. De werking van de flavonoïden van Anti-Oxydant F4 wordt versterkt door de aanwezigheid van carotenoïden, selenium, vitaminen C en E alsook van lycopeen, en heeft als belangrijkste doelwitten superoxide-anion, peroxide en het radicaal hydroxyl.

Toepassing

Aangewezen bij: blootstelling aan de zon, UVA, UVB; oogkwalen. Eigenschappen: levert een bijdrage tot de preventie van pathologieën die in verband staan met ouderdom; bevordert de microcirculatie; is aderversterkend; bevordert de cardiovasculaire bescherming. Anti-Oxydant wordt gebruikt als begeleiding bij zware therapieën (in associatie met Anti-Oxydant 200).
Dosering

Als primaire preventie: 1 capsule per dag. Het is wenselijk de inname van Anti-Oxydant F4 1 dag op 2 af te wisselen met Anti-Oxyant 200. Ondersteuning van een pathologie: 1 à 3 tabletten per dag. In dit geval is een associatie van Anti-Oxydant F4 met Anti-Oxydant 200 toegelaten naargelang de behoefte. In te nemen bij de maaltijden. Voor volwassenen.
Vitamine C 60 mg, citroflavonoïden 40 mg, extract van groene thee 40 mg, extract van blauwe bosbes 40 mg, druivenextract 30 mg, natuurlijke vitamine E alfa & gamma 10 mg, natuurlijke carotenoïden 2,4 mg, lycopeen 1,2 mg, selenium (op gist) 37 µg.
Merk Apotex
Aflevervorm Capsules
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend, Hart- en vaatbescherming
Bevat Antioxidanten
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Keyword Aders, Antioxidant, Ogen
Zonder suiker? available

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dosis per dag die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Gedeelde ervaringen
  Er zijn nog geen ervaringen gedeeld. Deel uw ervaring nu en word de eerste!
9,2 / 10
 • Teuntje uit Dordrecht schreef:
  Eerste keer besteld hier. Zeer goed bevallen.
  Ruime keuze. Goede uitleg bij de producten. Alle artkelen waren goed verpakt. Snelle levering.
 • Nicolette Boer uit Den Helder schreef:
  Heel goed bevallen
  fijne communicatie, snelle verzending
 • fred uit Herten schreef:
  prima dienstverlening.
  Goede en snelle service.