085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Synergia Visentiel Tabletten 60 stuks

Tabletten 60 stuks
16,10 16,50
Op voorraad
16,10
-2%
prijs apotheek: 16,50 Je bespaart: -0,40
Voedingssupplement op basis van mineralen en vitaminen in de vorm van tabletten. Draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en beschermt de cellen tegen oxidatieve stress.
Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Synergia
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Type samenstellingen Aanvullend, Vermoeidheid
Effect Geeft meer energie
Bevat Magnesium, Selenium, Vitamine B2, Vitamine B3, Vitamine B5, Vitamine B6, Vitamine B9, foliumzuur, Vitamine C, Vitamine E, Zink
Doelgroep Man, Vrouw
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Zonder suiker? not available
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Meest gestelde vragen

over Synergia Visentiel

Als je gezond en gevarieerd eet, krijg je voldoende vitaminen binnen om de werking in je lichaam optimaal te ondersteunen. Daarom is het belangrijk om eerst en vooral gezond en gevarieerd te eten. Heb je dan nog steeds een tekort aan bepaalde vitaminen, dan kan je een gericht supplement innemen.

Een overdosis vitaminen via de voeding komt niet vaak voor. Bij inname van een vitaminesupplement moet je wel opletten. Er bestaan 2 soorten vitaminen: wateroplosbare en vetoplosbare vitaminen. Wateroplosbare vitaminen worden via de urine uit je lichaam verwijderd waardoor ook hier een overdosis niet vaak voorkomt. Een teveel aan vetoplosbare vitaminen (vitamine A, D, E en K) daarentegen stapelt zich op in je lichaamsweefsels. Neem daarom enkel een vitaminesupplement indien je een tekort hebt aan vitaminen. Je huisarts kan een bloedafname uitvoeren om zo’n tekort op te sporen.

Open het chat venster

Heb je nog een andere vraag?

Ons team van experten staat voor je klaar.

Laatste reviews en ervaringen met Synergia Visentiel