085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30u (woensdag tot 17u)

Chat met ons

Synocrom 2ml Inspuiting 3 stuks

Inspuiting 3 stuks
106,49 104,92
Op voorraad
106,49
--1%
prijs apotheek: 104,92 Je bespaart: --1,57
Inspuiting op basis van hyaluronzuur. Ter bevordering van de soepelheid van de knie.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Synocrom ® is een steriele, pyrogeenvrije, isotonische, visco-elastische oplossing voor intra-articulaire toepassing (injectie in de gewrichtsholte van de knie).

Toepassing

Bij pijn en beperkte mobiliteit als gevolg van degeneratieve of traumatische veranderingen van het gewricht (van de knie).

Eigenschappen

Alle synoviale gewrichten, met name de gewichtdragende gewrichten, bevatten visco-elastisch natriumhyaluronaat. Deze substantie heeft smerende en schokabsorberende eigenschappen waardoor de gewrichten normaal en zonder pijn kunnen worden bewogen. Bij patiënten met een degeneratieve gewrichtsaandoening (osteoartrose) is de visco-elasticiteit van het synoviavocht duidelijk beschadigd; dit resulteert in ernstige toename van de mechanische stress op het gewricht met als gevolg de degeneratie van het gewrichtskraakbeen (het gewricht wordt stijf en pijnlijk bij bewegen). Intra-articulaire toediening van natriumhyaluronaat van een hoge zuiverheid, welke zeer goede visco-elastische eigenschappen bezit, kan de kwaliteit van de synovia verbeteren. De smerende en schokabsorberende eigenschappen van dit product verminderen de pijn en verbeteren de mobiliteit. Het behaalde resultaat kan enkele maanden aanhouden na het volgen van een kuur van vijf intra-articulaire injecties.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Hoe bewaren

Synocrom ® moet bewaard worden bij kamertemperatuur (ongeveer 25°C) en moet beschermd worden tegen vorst. 3 jaar.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

De spuit Synocrom ® is klaar voor gebruik en bevat 20 mg natriumhyaluronaat.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Contra indicaties

Synocrom ® mag niet worden toegediend aan patiënten waarvan bekend is dat ze overgevoelig zijn voor één van de bestanddelen. Omdat dit product wordt toegediend via een intra-articulaire injectie moeten patiënten met gonartritis van bacteriële origine worden uitgesloten van behandeling teneinde mogelijke complicaties te voorkomen. De behandelende arts moet bekend zijn met alle immunologische en andere mogelijke risico’s die voor kunnen komen bij gebruik van biologisch materiaal.

Opmerkingen

Synocrom ® mag uitsluitend worden toegediend door een arts. De gegevens werden hier opgenomen ter informatie daar het niet is opgenomen in het 'gecommentarieerd geneesmiddelenrepertorium’ (geklasseerd bij medische hulpmiddelen).

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Synocrom
Aflevervorm Inspuiting
Type product Medisch hulpmiddel
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder smaak
Werkzaam bestanddeel Hyaluronzuur
Keyword Soepele gewrichten
Pijnstillend? not available
Toedieningswijze Lokaal
Zonder kleurstoffen? available
Zonder suiker? available
isMedicalAid Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees vóór het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Laatste reviews en ervaringen met Synocrom 2ml