085/016 08 96

Ma - Vr9u - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Tasectan 500mg Capsules 45 stuks

Capsules 45 stuks
29,58 34,80
Op voorraad
29,58
-15%
prijs apotheek: 34,80 Je bespaart: -5,22
Tasectan ® is een medisch hulpmiddel dat dient om de fysiologische functies van de darmwand te herstellen. Het werd speciaal ontwikkeld om de symptomen van diarree van verschillende oorsprong, zoals een opgezette buik en frequente ontlasting, onder controle te houden en te verminderen. Doeltreffend binnen de 12 uur.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Tasectan ® is een medisch hulpmiddel dat dient om de fysiologische functies van de darmwand te herstellen. Het werd speciaal ontwikkeld om de symptomen van diarree van verschillende oorsprong, zoals een opgezette buik en frequente ontlasting, onder controle te houden en te verminderen. Doeltreffend binnen de 12 uur. Tasectan ® bevat een complex van gelatine en tanninezuur dat door zijn mechanische werking het ontstoken darmslijmvlies beschermt. Dit complex kan namelijk een mucoadhesieve beschermingslaag vormen door zich te binden aan de mucoproteïnen die verantwoordelijk zijn voor de plaatselijke ontsteking. Daardoor kunnen die mucoproteïnen neerslaan en makkelijker via de stoelgang verwijderd worden. Gelatinetannaat, het hoofdbestanddeel van dit product, ondergaat geen wijzigingen in de maag en vormt een laagje dat het darmslijmvlies beschermt en zo de frequentie en de duur van de diarreeverschijnselen vermindert.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Diarree.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Volwassenen: 1 tot 2 capsules om de 4 tot 6 uur (tot de symptomen verdwenen zijn).

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Per capsule: 500mg gelatinetannaat.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Tasectan
Aflevervorm Capsules
Type product Medisch hulpmiddel
Type maag- en darmstoornissen Diarree
Effect Diarree behandelen
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Werkzaam bestanddeel Ander
Specifiek voor diabetici? available
isMedicalAid Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een medisch hulpmiddel. Lees vóór het gebruik de gebruiksaanwijzing. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Laatste reviews en ervaringen met Tasectan 500mg