Impressum - Viata team

Maak kennis met het Viata team. Viata wil het klassieke apotheekbezoek overtreffen met het eenvoudige idee dat we de patiënt centraal plaatsen. Jij dus. Het is onze visie. We zijn ervan doordrongen. Concreet en zonder gedoe. Graag stellen we ons aan je voor.

Anouk
Anouk
Apotheekassistente

Enthousiaste apotheekassistente die je graag verder helpt met advies over de verschillende producten. Met mijn diploma personal coach, kan ik je ook altijd verder helpen over sportgerelateerde vragen en voeding. Mijn vrije tijd vul ik met sport om fit en gezond te blijven en ik zorg dagelijks met plezier voor mijn hond.

Julie
Julie
Apotheekassistente

Ik heb de apotheekwereld leren kennen met geneesmiddelen, maar vandaag staat meer dan ooit advies over verzorgingsproducten, voedingssupplementen en babyverzorging centraal. Buiten mijn werkuren geniet ik graag van wat quality time met mijn fantastische dochter.

Anniek
Anniek
Apotheekassistente

Met 12 jaar ervaring als apotheekassistente ben ik voor vrienden en familie het eerste aanspreekpunt voor alle raad en advies over geneesmiddelen, voedingssupplementen en verzorgingsproducten. Met dezelfde inzet doe ik dit ook graag voor jou.

Benoit
Benoit
Pakjesgoeroe

Ik zorg ervoor dat de voorraden aangevuld zijn en dat alle bestellingen tijdig verzonden worden. En als ik niet met pakjes bezig ben, dan vreet ik kilometers op de fiets met vrienden.

Gianni
Gianni
Webshop Sensei

Ik hou iedereen die Viata volgt op de hoogte met relevante informatie en interessante promo’s. Op de andere dagen hou ik me bezig met gezonde voeding achter een fornuis.

Natasha
Natasha
Apotheekassistente

Ik geef je graag advies over de verschillende producten uit ons gamma. Verzorgingsproducten zijn hierbij één van mijn stokpaardjes. Ook in mijn vrije tijd volg ik de wereld van cosmetica en huidverzorging op de voet en houd ik me gepassioneerd bezig met gezonde voeding.

Kristien
Kristien
Apotheker

Ik kijk toe op de inhoud van alle bestellingen en zorg voor advies op maat aan iedereen die het vraagt. Met 20 jaar ervaring en als mama van 4 blijft mijn job mijn passie en deel ik graag mijn ervaring met jou.

Birgit
Birgit
Viata Guardian

Mij kan je misschien wel de talenknobbel noemen van Viata, dit heb ik mede te danken aan mijn opleiding als vertaler. Maar daarnaast heb ik nog heel wat coördinerende taken binnen Viata. Wanneer je mij niet terugvindt met een boek in mijn hand, dan ben ik waarschijnlijk wel een muurtje aan het metsen op mijn bouw.

Valerie
Valerie
Online Marketing Padawan

Een vlotte pen en een bolletje creativiteit laat ik graag zijn vrije loop binnen Viata. Op deze manier hoop ik zoveel mogelijk mensen te inspireren en welkom te heten bij Viata. Na mijn werkuren kan je mij, samen met mijn trouwe viervoeter Poirot de Beauceron, terugvinden in bossen of velden.

Anne-Lise
Anne-Lise
Ons Franswonder

Ik ben sinds kort de Franstalige copywritster en zorg voor zoveel mogelijk correcte Franse vertalingen. Daarnaast probeer ik jullie ook zoveel mogelijk te informeren met themateksten en blog's. In mijn vrije tijd hou ik me graag bezig met gezonde voeding en stap ik al eens graag bij mijn vriend vanachter op de moto.

Sophie
Sophie
Marketing Jedi

Ik ben verantwoordelijk voor de coördinatie van de marketingtaken. Verder zorg ik er ook voor dat we onze klanten kunnen bedienen met de nieuwste producten op de markt en misschien wel een klein extraatje. Daarbuiten houd ik me vooral bezig met mijn twee geweldige jongens die zorgen voor leven in huis.

Priscilla
Priscilla
Logistieke duizendpoot

Pakjes pakjes pakjes, het coördineren van de inpak en nieuwe producten sorteren is wat ik met veel plezier voor jullie doe. Op deze manier kunnen we je bestellingen de volgende dag al leveren. En als ik wat over mezelf zou vertellen dan kan ik absoluut zeggen dat ik mijn hart verloren heb aan Australië.

Bea
Bea
Logistieke Vlinder

Producten uitpakken en klaar leggen voor de inpak is waar ik voor zorg binnen Viata. Op deze manier steek ik een handje toe voor Piriscilla, dankzij dit perfecte teamwork heb je je pakje de volgende dag in huis. Wanneer ik een weekendje vrij heb, trek ik er al eens graag op uit met de tent, heerlijk de natuur in.

Anne
Anne
Admin Ninja

Bij Viata ben ik verantwoordelijk voor de administratieve taken. Maar mijn kennis ligt vooral bij plantaardige en homeopatische producten, dit heb ik vooral te danken aan mijn opleiding als herborist. Dit laatste trek ik ook graag door in mijn vrije tijd.