Impressum - Viata team

Maak kennis met het Viata team. Viata wil het klassieke apotheekbezoek overtreffen met het eenvoudige idee dat we de patiënt centraal plaatsen. Jij dus. Het is onze visie. We zijn ervan doordrongen. Concreet en zonder gedoe. Graag stellen we ons aan je voor.

Anouk
Anouk
Apotheekassistente

Enthousiaste apotheekassistente die je graag verder helpt met advies over de verschillende producten. Mijn vrije tijd vul ik met sport om fit en gezond te blijven en ik zorg dagelijks met plezier voor mijn honden.

Anniek
Anniek
Apotheekassistente

Met 12 jaar ervaring als apotheekassistente ben ik voor vrienden en familie het eerste aanspreekpunt voor alle raad en advies over geneesmiddelen, voedingssupplementen en verzorgingsproducten. Met dezelfde inzet doe ik dit ook graag voor jou.

Mariane
Mariane
Apotheekassistente

Ik heb de apotheekwereld leren kennen met geneesmiddelen, maar vandaag staat meer dan ooit advies over verzorgingsproducten, voedingssupplementen en babyverzorging centraal. Dit laatste speelt voor mij een belangrijke rol met de geboorte van mijn zoontje.

Benoit
Benoit
Pakjesgoeroe

Ik zorg ervoor dat de voorraden aangevuld zijn en dat alle bestellingen tijdig verzonden worden. En als ik niet met pakjes bezig ben, dan vreet ik kilometers op de fiets met vrienden.

Gianni
Gianni
Webshop sensei

Ik hou iedereen die Viata volgt op de hoogte met relevante informatie en interessante promo’s. Op de andere dagen hou ik me bezig met gezonde voeding achter een fornuis.

Natasha
Natasha
Apotheekassistente

Ik geef je graag advies over de verschillende producten uit ons gamma. Verzorgingsproducten zijn hierbij één van mijn stokpaardjes. Ook in mijn vrije tijd volg ik de wereld van cosmetica en huidverzorging op de voet en houd ik me gepassioneerd bezig met gezonde voeding.