085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Chat met ons

19-05-2021 | Verzorging - lichaam, gelaat, huid

De oplossing tegen huidveroudering door de zon

Onze huid wordt dagelijks blootgesteld aan UV stralen en vervuiling. Samen zijn deze exposoom factoren verantwoordelijk voor meer dan 80% van de verouderingsverschijnselen. Er zijn twee  soorten UV stralen: UVB en UVA. UVB¬ stralen zijn vooral aanwezig in de zomer, terwijl UVA stralen  het hele jaar door aanwezig zijn, zelfs in de winter en bij bewolkt weer. Bovendien zijn ze onzichtbaar en gaan ze zelfs door ramen. 

 

UVA stralen hebben een onomkeerbaar effect op huidveroudering. UVA¬ geïnduceerde huidveroudering kan worden versneld door blootstelling aan vervuiling. Deze combinatie van UVA straling + vervuiling wordt fotopollutie genoemd. Fotopollutie verhoogt de oxidatieve stress op de huid en de versnelling van huidveroudering is zichtbaar: de huid is minder stevig, er verschijnen rimpels en pigmentvlekken. Dit verschijnsel wordt fotoveroudering genoemd. Dagelijks gebruik van UV bescherming kan UV geïnduceerde rimpels en pigmentvlekken voorkomen.

 

Wat als de nieuwe oplossing tegen huidveroudering een dagelijkse UV-bescherming is?

Om  het  gebruik  van  dagelijkse  fotoprotectie te  stimuleren, moeten we zorgen voor aangename en gezonde producten voor elk huidtype en fototype. Om dit doel te bereiken, heeft Vichy de aanpak van fotoprotectie opnieuw uitgevonden en een nieuwe  generatie emulsies ontwikkeld.
Voor het eerst zijn de Vichy Laboratoria erin geslaagd een nieuwe generatie UV bescherming te ontwikkelen die breekt met de conventies en die je niet ziet of voelt.

Het geheim van deze  formuleringsprestatie is NETLOCK, onze nieuwe Multi gepatenteerde technologie. Deze innovatie is gebaseerd op het emulsieprincipe. De UV filters zijn gevangen in microdruppeltjes gel die een ultradunne, uniforme en ultra-resistente film vormen zodra ze op de huid zijn aangebracht.

Om  huidverouderingssymptomen  tegen  te  gaan  hebben  de  Vichy  Laboratoria  hoge  concentraties actieve  bestanddelen  in  de formule verwerkt:

  • 2% Niacinamide, ook bekend als vitamine B3, vermindert pigmentvlekken door in te werken op de pigmentatie.
  • 4% Peptiden,  dit  zijn  korte  ketens  van  aminozuren  met  een  bewezen anti¬rimpel werking.
  • 10% Probiotische Fracties,   die   met   behulp   van   fermentatieprocessen in het vulkanische water van Vichy worden gekweekt. Zij versterken en beschermen de gezondheid van de huid.
  • Vichy vulkanisch water, rijk aan 15 essentiële mineralen, versterkt het natuurlijke afweersysteem van uw huid.


Vichy Capital Soleil UV-age Daily 50+

Een zeer hoge breedspectrum UVA¬, lange UVA¬ en UVB bescherming in een extreem lichte textuur met een onzichtbare finish voor dagelijks gebruik verwerken is een technisch hoogstandje. UV-filters zitten namelijk vaak in een vette basis, wat het een uitdaging maakt voor wetenschappers om ze in een ultra beschermende en sensoriële formule te verwerken.
Vichy Capital Soleil UV-age Daily 50+ werkt met een onfeilbare UV-beschermingsfilm met de multi-gepatenteerde  Netlock technologie en dermatologisch actieve stoffen in een onzichtbare fluïde. Dit maakt de UV-age Daily 50+ niet vet, niet kleverig en het laat geen witte sporen achter. Perfect dus voor dagelijks gebruik en dagelijkse bescherming!
 

Blog - Je gezondheid en welzijn eerst

Welkom op de Viata blog. Hier vind je alles aangaande je gezondheid en welzijn. Voor ons komt dat op de eerste plaats.