Tempur zitkussen 45x40x5cm 1 stuks

8 reviews
92,71 115,89
Hulpmiddel ter preventie van doorligwonden op stoelen, in zetels en/of rolstoelen. Beschikt ook over een incontinentiehoes.
92,71
-20%
prijs apotheek: 115,89
Op voorraad
Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Tempur
Type product Hulpmiddel, toebehoren
Type hulpmiddel Kussens
Keyword Hulpmiddel, Preventie, Zitten

Laatste reviews en ervaringen met Tempur zitkussen 45x40x5cm

Zeer goed

Munevver Caliskan

Mijn ergotherapeut, die mij een nieuwe rolstoel leverde, heeft zo'n kusser er meteen bij geleverd. Geen last van "doorzit"wonden, en zit heel aangenaam.

Ingrid

Voor mij had het kussen wat dikker en malser mogen zijn,, doordat het vrij dun is hebben ze het harder moeten maken ....doch ben ik er tevreden mee...de tempur producten zijn wel vrij duur...zonder promotie had ik het niet gekocht

Paul

Ik heb dit kussen aangekocht voor mijn schoo nmama die in een rusthuis verblijft en nu zijn haar doorligwonden op het zitvlak volledig genezen dit is echt een aanrader ,zou nooit nog een ander kussen gebruiken om op te zitten mvg

Martine

Mijn man wilde geen neven, ik kocht het toch en sindsdien kan hij er niet meer zonder omdat hij zo opgelucht is en geen pijn meer heeft in zijn billen terwijl hij de hele dag in zijn stoel zit.

Pamela

Gewoonweg perfect als zitkussen !

Luc

Mijn vader heeft dit soort kussen in het ziekenhuis leren kennen... Nu hij terug thuis is, meteen besteld, want HIJ WIL GEEN ANDER KUSSEN !!! ;-) Zeer tevreden over, qua zitcomfort !

Tania

Heel goed kussen en zeker omdat het dan nog 5 cm breder is dan normaal. Gemakkelijk in onderhoud.

Myriam