085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

Tena Flex Plus XL 30 stuks

30 stuks
27,90 39,29
Op voorraad
27,90
-29%
prijs apotheek: 39,29 Je bespaart: -11,39
Comfortabel en discreet luierbroekje met een heup- en tailleband voor een perfecte bescherming, bij matig tot zwaar urineverlies. Het is huidsvriendelijk, makkelijk te vervangen en het geeft een fris en droog gevoel. Met anti-lekrandjes en vochtindicator. Taille omvang: 105-153cm. Kleurcodering: blauw.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Een elastische heupband en elastiek rondom zorgen voor een prima pasvormZowel de heupband als de tailleband zijn flexibel en elastisch en passen zich gemakkelijk aan het lichaam aan. In combinatie met het ronde beenelastiek en het geruisloze zachte materiaal biedt het product op een discrete en veilige manier bescherming en een bijzonder goede en comfortabele pasvorm.Slim gebruik van materialen en een goede bescherming bij urineverlies: de groene keuzeBij het ontwerp van het product is rationeler gebruikgemaakt van materialen. Dankzij de perfecte anatomische pasvorm neemt de kans op doorlekken af, waardoor er minder gewassen hoeft te worden.Anti-lekrandjes voor extra zekerheidTENA Flex biedt een uitstekende bescherming dankzij de doordachte anti-lekrandjes, waarbij het niet uitmaakt of de gebruiker staat, zit of ligt.De Odour Neutralizer vermindert het ontstaan van geurtjesDe Odour Neutralizer vermindert het ontstaan van geurtjes en zorgt zo voor een fris gevoel en meer zelfvertrouwen.Een vochtindicator geeft aan wanneer het product moet worden vervangenU hoeft de TENA Flex niet te openen om vast te stellen of vervanging noodzakelijk is. De vochtindicator aan de buitenkant van het product wordt blauw in plaats van geel wanneer het tijd is om te vervangen. Eén blik op de vochtindicator van de TENA Flex is dus voldoende.Easy Select kleurcodering geeft de absorptiecapaciteit aanDe absorptiecapaciteit wordt aangegeven door een kleurcodering en de maat- en type-illustraties zijn duidelijk op het product en de verpakking gedrukt om de herkenbaarheid te vergroten.

Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Broekluier voor zware incontinentie, geschikt voor mannen en vrouwen die zowel nog mobiel als bedlegerig zijn. Handig om aan te doen.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Kan meerdere malen open en gesloten worden.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Tena
Gamma Tena Flex
Type product Incontinentie
Incontinentiemateriaal Broekluier
Doelgroep Man, Vrouw
Aangewezen bij Middelmatige incontinentie, Zware incontinentie
Keyword Broekluier, Incontinentie
Maat Extra large

Laatste reviews en ervaringen met Tena Flex Plus XL