085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Tena Proskin Pants Night Super L 10 stuks

10 stuks
20,60 25,75
Op voorraad
20,60
-20%
prijs apotheek: 25,75 Je bespaart: -5,15
Witte, zachte en comfortabele incontinentiebroekjes voor ’s nachts die net als normaal ondergoed eenvoudig aan te trekken zijn.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

TENA ProSkin Pants Night bieden een goede bescherming tijdens de nacht en zijn voorzien van ligbescherming met meer absorptie aan de achterkant waar dit het belangrijkste is tijdens het liggen, en een zeer absorberende dubbele kern met snelle inlaat en anti-lekrandjes. Deze innovatieve incontinentiebroekjes van TENA helpen de kwetsbare huid langer droog en beschermd te houden. Deze wegwerpbroekjes met een nauwsluitende pasvorm zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen en blijven goed op hun plaats, zelfs bij draaien en woelen tijdens de nacht. TENA ProSkin Pants Night bieden een uitstekende absorptie bij zwaarder urineverlies en leiden vocht snel en effectief weg van het lichaam. Het vocht wordt ingesloten in de kern van het verband voor bescherming tegen doorlekken de hele nacht door. Gemaakt van zachte, ademende materialen die een gezonde huid stimuleren en geschikt voor matig tot zwaar urineverlies gedurende de nacht. Geniet van een betere nachtrust met TENA ProSkin Pants Night.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

TENA ProSkin Pants is net zo eenvoudig uit als aan te trekken. Scheur de naden aan de zijkant open en trek het wegwerpondergoed uit.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Tena
Type product Incontinentie
Incontinentiemateriaal Broekje
Doelgroep Man, Vrouw
Aangewezen bij Middelmatige incontinentie, Zware incontinentie
Maat Large

Laatste reviews en ervaringen met Tena Proskin Pants Night Super L