085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30u
(woensdag tot 17u)

Momenteel niet bereikbaar

Tena ProSkin Slip Bariatric Super 8 stuks

8 stuks
18,80 19,81
Op voorraad
18,80
-5%
prijs apotheek: 19,81 Je bespaart: -1,01
Tena ProSkin Slip Bariatric Super is een extra open, ééndelig incontinentieproduct met verstelbare sluitingen voor een perfecte pasvorm, comfort en bescherming bij urineverlies. Speciaal ontworpen voor mensen met overgewicht of zwaarlijvigheid met een grotere taillemaat tussen de 160 en 240 cm.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Tena ProSkin Slip Bariatric Super is gemaakt van een zacht textielachtig materiaal, heeft een pasvorm die aansluit op het lichaam en een hoge mate van bescherming tegen doorlekken. Het is ideaal voor mensen die minder mobiel zijn of wanneer het in bed moet worden verwisseld. De snel absorberende kern sluit de urine snel in, zelfs in grotere hoeveelheden, wat zorgt voor droogte. Daarnaast zorgt het ademende materiaal ervoor dat de huid kan ademen. Het open ontwerp met elastiek aan de zijkanten en hersluitbare haaksluitingen maakt het mogelijk om het product zowel staand als liggend te verwisselen. Het kan gemakkelijk opnieuw worden bevestigd en aangepast voor een perfecte, veilige pasvorm. Voor een fris gevoel bevat het product een Odour Neutralizer en een urine-indicator die aangeeft wanneer het tijd is om het product te vervangen. TENA ProSkin Slip Bariatric Super is verkrijgbaar in de maten XXL en 3XL.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Tena ProSkin Slip Bariatric met elastiek aan de zijkanten en hersluitbare haaksluitingen maakt het mogelijk om gemakkelijk staand of liggend het verband te wisselen. Het verband kan eenvoudig opnieuw gesloten en aangepast worden voor een perfecte pasvorm.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Speciaal ontwikkeld voor mensen met overgewicht. Drievoudige bescherming voor een gezonde huid. Ademend materiaal.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Tena
Gamma Tena Slip
Type product Incontinentie
Incontinentiemateriaal Broekluier
Doelgroep Man, Vrouw
Aangewezen bij Zware incontinentie
Maat 3 extra large

Laatste reviews en ervaringen met Tena ProSkin Slip Bariatric Super