085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Momenteel niet bereikbaar

Tg-fix C buisvormig netverband hoofd/armen/benen 25m 1 stuks

1 reviews
1 stuks
9,83 11,56
Op voorraad
9,83
-15%
prijs apotheek: 11,56 Je bespaart: -1,73
Elastisch, buisvormig netverband voor de voeten, de armen, de benen en het hoofd. Voor de fixatie van verschillende soorten verbanden.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Buisvormig geknoopt netverband bestaande uit dunne, met polyamide gecoate rubberdraad en gerimpelde polyamidegarens (71 % polyamide en 29 % elastaan). Het verband mag worden gewassen en is steriliseerbaar (autoclaaf 121 °C). Het buisvormige netverband is in twee richtingen rekbaar: het kan tot 15 maal van zijn oorspronkelijke breedte uitgerekt worden. Het vormt zich soepel en zonder plooien naar elke lichaamsvorm. Het lichte, grofmazige tg-fix netverband knelt niet; men voelt nauwelijks dat men het draagt. Het materiaal is bestand tegen contact met bloed, wondvocht en zalven.

Toepassing

Tg-fix netverband is bedoelt voor eenvoudige, goede fixatie van allerlei soorten wondverbanden en zalfkompressen. Het garen bevat geen optische witmakers, dit is belangrijk voor patiënten met chronische huidaandoeningen. Het netverband kan door inknippen aan elke lichaamsvorm worden aangepast; op de ingeknipte plaats scheurt het verband niet verder in. Bij de verbandwisseling hoeft men het elastische buisverband slechts op te tillen of op te rollen.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Tgfix
Type product Verbandmateriaal
Type verbanden Windels
Type windel Buisvormig verband
Keyword Fixatieverband

Laatste reviews en ervaringen met Tg-fix C buisvormig netverband hoofd/armen/benen 25m

Zeer goed product, dezelfde prijs als een 2m net in de apotheek, goede kwaliteit, raad ik aan! Ideaal voor één arm, voor armsmolet en dij tot middelgroot.

Hervé