085/016 08 96

Ma - Vr9u30 - 18u

Chat met ons

  • Home
  • Outlet
  • Tg-fix B buisvormig netverband vingers/handen/voeten 25m 1 stuks

Tg-fix B buisvormig netverband vingers/handen/voeten 25m 1 stuks

1 stuks
5,90 6,94
Op voorraad
5,90
-15%
prijs apotheek: 6,94 Je bespaart: -1,04
Buisvormig, geknoopt netverband met grote mazen en zeer elastisch. Het is geschikt voor eenvoudige bevestiging en weinig tijdrovend, alle soorten verbanden. Zijn flexibiliteit maakt het mogelijk om kreukvrij om alle vormen van het lichaam aan te passen en zorgt voor een aangenaam draagcomfort. De gebreide bandage ligt vast in alle posities.
Beschrijving Toon meer>> <<Toon minder

Buisvormig geknoopt netverband bestaande uit dunne, met polyamide gecoate rubberdraad en gerimpelde polyamidegarens (71 % polyamide en 29 % elastaan). Het verband mag worden gewassen en is steriliseerbaar (autoclaaf 121 °C). Het buisvormige netverband is in twee richtingen rekbaar: het kan tot 15 maal van zijn oorspronkelijke breedte worden uitgerokken. Het voegt zich soepel en zonder plooien naar elke lichaamsvorm. Het lichte, grofmazige tg-fix netverband knelt niet; men voelt nauwelijks dat men het draagt. Het materiaal is bestand tegen contact met bloed, wondvocht en zalven.

Toepassing

Tg-fix netverband is bedoeld voor eenvoudige, goede fixatie van allerlei soorten wondverbanden en zalfcompressen. De garens bevatten geen optische witmakers, dit is belangrijk voor patiënten met chronische huidaandoeningen. Het netverband kan door inknippen aan elke lichaamsvorm worden aangepast; op de ingeknipte plaats scheurt het verband niet verder in. Bij de verbandwisseling hoeft men het elastische buisverband slechts op te tillen of op te rollen.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Lohmann
Type product Verbandmateriaal
Type verbanden Windels
Type windel Buisvormig verband
Keyword Windel

Laatste reviews en ervaringen met Tg-fix B buisvormig netverband vingers/handen/voeten 25m