Thick & easy instant verdikkingsmiddel Poeder 225g

Verdikkingsmiddel dat kan worden toegevoegd aan zowel voeding als aan dranken. Verbetert het slikcomfort igv slikproblemen.

prijs apotheek: € 11,20
9,52
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel voor 19:00, morgen geleverd

Eigenschappen

Kan direct worden toegevoegd aan vruchtensap, soep, alle koude en warme dranken, bijvoedingen, sausen, jus en alle soorten gepureerde voeding om een dikkere consistentie te bereiken. Na toevoeging van THICK & EASY™ aan voeding of drank 60 seconden wachten om de juiste consistentie te verkrijgen.
Om dranken te verdikken dient u de gewenste hoeveelheid toe te voegen en stevig te roeren met een vork of garde totdat het opgelost is. Indien een dikkere consistentie gewenst is van bijv. vla-dikte dan dient u 1 ½ eetlepel toe te voegen per 100 ml drank. Voor pudding-dikte voegt u dan ½ eetlepel extra toe. Instant verdikkingsmiddel ten behoeve van instellingen in de gezondheidszorg en thuissituaties. Direct toe te voegen aan warm of koud voedsel of dranken teneinde elk gewenst consistentieniveau te bereiken. Om vloeibaar of gepureerd voedsel in te dikken, voegt u de gewenste hoeveelheid THICK & EASY™ Instant Verdikkingsmiddel toe. Indien de samenstelling dikker wordt dan gewenst, voegt u een klein beetje vloeistof (bijv. water, sap, melk) toe. Om een oplossing te maken waarin u voedsel kunt drenken gebruikt u 125 ml vloeistof en 1 eetlepel (4,5 g) THICK & EASY™ Instant Verdikkingsmiddel.
Gemodificeerd maïszetmeel (E1442), maltodextrine.
Opmerkingen

Bewaar op een koele plaats. Na opening weer sluiten met het plastiek deksel en bewaren op een koele, droge en zoveel mogelijk reukloze plaats.
Merk Thick
Aflevervorm Poeder
Type product Dieetvoeding
Type voeding Verdikkingsmiddel
Aangewezen bij Kauw- en slikproblemen
Smaak Zonder smaak
Glutenvrij? available
Lactosevrij? available
Met vezels? not available
Zonder melkeiwitten? available
Zonder suiker? not available
Gedeelde ervaringen
    Mom
    11/12/2016
    Het helpt goed bij mijn man verslikt zich minder .