Conveen Prep doekjes 54 stuks

Conveen Prep is een klein doekje gedrenkt in een product dat op de huid van de penis moet worden aangebracht alvorens het plaatsen van de condoomkatheter. Hierdoor wordt de kleefkracht van de condoomkatheter verhoogd. De huid kan ademen en wordt beschermd tegen irritatie ten gevolge van wrijving, kleefstof of urine.

€ 7,72 -10%
6,95
Op voorraad
f product.view.content.addfavourite

Bestel vandaag, overmorgen geleverd

Het gebruik van condoomkatheters kan in extreme omstandigheden zoals bijvoorbeeld in een vochtige omgeving, bij extreme warmte, bij het gebruik van bepaalde medicatie of tijdens intense fysieke activiteiten problematisch worden. Tijdens dergelijke omstandigheden wordt de huid te vochtig waardoor de kleefkracht van condoomkatheters vermindert. Conveen Prep is een klein doekje gedrenkt in een product dat op de huid van de penis moet worden aangebracht alvorens het plaatsen van de condoomkatheter. Hierdoor wordt de kleefkracht van de condoomkatheter verhoogd. De huid kan ademen en wordt beschermd tegen irritatie ten gevolge van wrijving, kleefstof of urine.
Isopropylalcohol, butylester van PVM/MA copolymeer, sucrose acetaat isobutyraat.
Merk Conveen
Type product Incontinentie
Incontinentiemateriaal Accessoires
Doelgroep Man
Aangewezen bij Middelmatige incontinentie, Zware incontinentie
Maat Niet van toepassing
Gedeelde ervaringen
  28/01/2019
  De pret doekjes zijn goed in gebruik met de condoom-catheter. Maar in bed werkt de condoom-catheter niet; mijn man draait zich steeds op zijn zij en dan komt er een knik in de slang en wordt alles nat; urine komt terug in de condoom waardoor hij los laat.
  07/12/2018
  Perfect product voor een heel aantrekkelijke prijs. De service van Viata is uitstekend.
  12/11/2018
  Werkt tot op heden uitstekend.
  23/03/2018
  Pre doekjes werk prima en laat geen sporen na het gebruik van ondoomkatheter en het condoom blijft op zijn plaats,
  21/11/2016
  Prep doekjes zijn heel goed ,condoomkatheter blijft stevig zitten. De prijs valt bij jullie heel erg mee. Ik heb er veel plezier aan. Groetjes jan.
  18/11/2016
  Werkt goed.
  13/05/2016
  De huidbeschermende film werkt goed, kan zelfs ook op beschadigde huid worden aangebracht. Verwijderen is makkelijker in combinatie met een vochtig doekje/washandje. Zeer aan te raden voor mensen die condoomkatheters of andere kleefstoffen op hun huid aan moeten brengen