085/016 08 96

Ma - Vr9u - 17u30

Momenteel niet bereikbaar

Tilman Cholesfytol Green Tabletten 84 stuks

2 reviews
Tabletten 84 stuks
33,67 44,90
Op voorraad
33,67
-26%
prijs apotheek: 44,90 Je bespaart: -11,23
Voedingssupplement op basis van extracten van bergamot, walnootbladeren en olijf, in de vorm van capsules. Helpt om het vetmetabolisme te regelen en een goed cholesterolgehalte te behouden.
Wanneer gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

Cholesterol, vetmetabolisme.

Hoe gebruiken Toon meer>> <<Toon minder

1 tablet per dag, 's avonds.

Samenstelling Toon meer>> <<Toon minder

Bergamotsap droogextract (Citrus limon) 375 mg - Vulstoffen : microkristalijne cellulose, zetmeel - Walnootblad droogextract (Juglans regia) 70 mg - Olijf droogextract (Olea europaea) 50 mg - Antiklontermiddelen : siliciumdioxide, magnesiumzouten van vetzuren - Glansmiddelen : hypromellose, calciumcarbonaat, glycerol - Kleurstof : kopercomplexen van chlorofylen.

Waarschuwingen Toon meer>> <<Toon minder

Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding.

Specificaties Toon meer>> <<Toon minder
Merk Tilman
Aflevervorm Tabletten
Type product Voedingssupplementen
Hart- en bloedvaten Cholesterol
Bevat Overige
Leeftijdscategorie Voor volwassenen
Smaak Zonder specifieke smaak
Keyword Cholesterol, Cholesterol verlagend
isSupplement Toon meer>> <<Toon minder

Dit is een voedingssupplement. De aanbevolen dagelijkse dosis die de verpakking/bijsluiter vermeldt niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Bewaar dit voedingssupplement buiten het bereik en het zicht van kinderen.

Laatste reviews en ervaringen met Tilman Cholesfytol Green

Gebruikte vroeger Cholesfytol en was daar steeds tevreden over. Bij de jaarlijkse bloedcontrole was het cholesterol gehalte merkbaar gedaald. Ben nu overgeschakeld naar Cholesfytol green omdat die schijnbaar beter zou zijn voor mensen van hogere leeftijd. Om daar de werking van te ondervinden zal ik moeten wachten op het volgende onderzoek.

Roger Janssens

Snelle en verzorgde levering. Gebruik het nu ruim 3 maanden, na de cholesterol bepaling blijft het LDL vrij hoog, het HDL en andere waarden zijn prima. (het blijf natuurlijk een momentopname) Voorlopig blijf ik het product gebruiken. :)

Bert